Jump to content

Fundraising 2011/Jimmy Letter 002/da

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Translation instructions
  • For pages marked "Missing" or "In progress", click the page title and start translating. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • For pages marked "Needs updating", compare the page to the source page and update the translation accordingly. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • It is important to have someone else proofread the translated page! If you have proofread a page and it is ready for publication, click "edit status" and change that page's status to ready.
  • If you are changing something that has already been published, change its status back to ready for it to be published again.

If you have any questions or feedback regarding the translation process, please post them here. Translation FAQ

Google har måske tæt på en million servere. Yahoo har noget i retning af 13.000 ansatte. Vi har 679 servere og 95 ansatte.

Wikipedia er den femte mest besøgte hjemmeside på internettet og betjener 470 millioner forskellige mennesker hver måned - med milliarder af sidevisninger.

Der er ikke noget galt i at drive forretning. Reklamer er i sig selv ikke et onde, men de hører ikke hjemme her. Ikke på Wikipedia.

Wikipedia er noget helt specielt. Det er som et bibliotek eller en offentlig park. Det er som et tempel for sindet. Det er et sted, hvor vi alle kan gå hen for at tænke, for at lære og for at dele vores viden med andre.

Da jeg grundlagde Wikipedia, kunne jeg have startet en profitskabende virksomhed med reklamebannere, men jeg besluttede mig for at gøre det anderledes. Vi har arbejdet hårdt gennem årene for at holde organisationen trimmet og effektiv. Vi opfylder vores mission og lader andre om at overforbruge.

Hvis alle der læste dette donerede 25 kr. hver, kunne vi nøjes med at samle ind en enkelt dag om året. Det kan - eller vil - alle dog ikke, og det er også helt fint. Hvert år er der et tilstrækkeligt antal personer, der beslutter sig for at bidrage.

Derfor, overvej venligst at give et bidrag på 25 kr., $10, €20, ¥1000 eller så meget som du nu kan undvære i år, for at støtte Wikipedia og holde det i gang.

På forhånd mange tak.

Jimmy Wales
Wikipedias grundlægger