Jump to content

Fundraising 2011/Jimmy Letter 003/no

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Translation instructions
  • For pages marked "Missing" or "In progress", click the page title and start translating. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • For pages marked "Needs updating", compare the page to the source page and update the translation accordingly. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • It is important to have someone else proofread the translated page! If you have proofread a page and it is ready for publication, click "edit status" and change that page's status to ready.
  • If you are changing something that has already been published, change its status back to ready for it to be published again.

If you have any questions or feedback regarding the translation process, please post them here. Translation FAQ

Google har nesten én million servere. Yahoo har noe sånt som 13 000 ansatte. Vi har 679 servere og 95 ansatte.

Wikipedia er verdens femte største nettsted og besøkes av 470 millioner ulike mennesker hver måned – med milliarder av sidevisninger.

Det er ikke noe galt i å drive forretning. Å reklamere er ikke et onde i seg selv. Men det hører ikke hjemme her. Ikke på Wikipedia.

SITENAME er noe spesielt. Det er som et bibliotek eller en offentlig park. Det er som et tempel for sinnet. Det er som et sted hvor vi alle kan komme for å tenke og å lære, og hvor vi kan dele vår kunnskap med andre.

Da jeg grunnla Wikipedia, kunne jeg ha gjort det til et kommersielt selskap med reklamebannere, men jeg bestemte meg for å lage noe annerledes. Vi har arbeidet hardt opp gjennom årene for å gjøre Wikipedia rent og ryddig. Vi realiserer det vi har valgt som vårt oppdrag, og overlater kommersiell virksomhet til andre.

Hvis alle som leser dette donerte 50 kroner hver, ville vi bare trengt å samle inn penger én dag i året. Men ikke alle har mulighet til, eller ønsker å gi. Og det er greit. Hvert år velger akkurat nok mennesker å gi.

Vær vennlig å vurdere en donasjon på 50kr, $5, €10, ¥1000, eller så mye du kan, i år for å beskytte og støtte opp om Wikipedia.

Takk,

Jimmy Wales
Wikipedias grunnlegger