Jump to content

Fundraising 2011/Thank You Mail/hu

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Translation instructions
  • For pages marked "Missing" or "In progress", click the page title and start translating. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • For pages marked "Needs updating", compare the page to the source page and update the translation accordingly. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • It is important to have someone else proofread the translated page! If you have proofread a page and it is ready for publication, click "edit status" and change that page's status to ready.
  • If you are changing something that has already been published, change its status back to ready for it to be published again.

If you have any questions or feedback regarding the translation process, please post them here. Translation FAQ

Kedves [first name]

Fantasztikus vagy, hálásan köszönöm, hogy támogatod a Wikimédia Alapítványt!

Így tudjuk kifizetni a számláinkat – a hozzád hasonló adományozók ezer, ötezer, húszezer forintjaiból. A legkedvesebb tavalyi adomány számomra annak az angol kislánynak az öt fontja volt, aki rábeszélte a szüleit, hogy engedjék meg, hogy adományul adja a zsebpénzét. Az olyan embereknek köszönhető, mint Te és az a kislány, hogy a Wikipédia továbbra is szolgáltatni tudja az elfogulatlan információkat, ingyenes és könnyen elérhető formában, a világon bárkinek. Azoknak is, akik segítenek összeadni a költségeket, és azoknak is, akiknek nem áll módjukban segíteni. Nagyon köszönjük!

Tudom, hogy könnyű figyelmen kívül hagyni a kérésünket, és örülök, hogy Te nem tetted. A magam és a Wikipédiát író több tízezer önkéntes nevében: köszönöm, hogy segítesz jobb hellyé tenni a világot. A pénzt felelősségteljesen fogjuk felhasználni, és köszönjük, hogy megbízol bennünk.

Köszönöm,
Sue Gardner
a Wikimédia Alapítvány vezérigazgatója


Értesítések tiltása:
Mint támogatónkat, szeretnénk értesíteni téged a közösségi eseményeinkről és gyűjtőkampányainkról. Ha nem szeretnél ilyen leveleket kapni, kattints az alábbi linkre, és leveszünk az értesítési listánkról:

[unsub link]

A jegyzőkönyv kedvéért: a [date]-i adományod összege [amount] volt.

Ez a levél egyben az adományod igazolásaként is szolgál. A Wikimedia Foundation, Inc. egy non-profit jótékony szervezet, az Amerikai Egyesült Államokban 501(c)(3)-as adómentességi státusszal. Az adományodért semmilyen ellenszolgáltatást nem kínáltunk. A címünk 149 New Montgomery, 3rd Floor, San Francisco, CA, 94105. U.S. Az adójóváírási számunk: 20-0049703