Jump to content

Help:Moderator/sq

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

Kjo është një pjesë e listës nga Përmbajtja e Doracakut Mediawiki dhe jepë lidhje për fletat udhëzuese që nevojiten gjatë mirëmbajtjes (sysops) në Mediawiki.

MediaWiki Moderator Handbook[edit]

Shiko ndarasë

(en) Administration
(en) Special:Import
(en) Common.css
(en) Navigation bar
(en) System messages
(en) Special:CheckUser
(en) User rights

Fleta Ndihmë
(en) Guidelines
(en) MediaWiki help
(en) Help page footersDoracaku MediaWiki - Gjitha faqet në anglisht: Meta Help
Nëse gjeni ndonjë fletë që i takonë hapsirës shqipe Ndihmë në hapsirën e anglishtes Help zhvendoseni atë në vendin në hapsirën Ndihmë.
Për lexuesit | [Kërko] · [Shko] · Lidhjet këtu · Artikull i rastit · Faqe Speciale · Version shtypi - Ndryshime së fundmi · N. fundmi përparuar · Ndryshimet fqinje · Lista mbikqyrëse · Historiku i faqes · tani · Ngarkoni skeda · Kontributet - Hyni · Parapëlqimet · (en) Stili i perdoruesit
Për redaktorët | Redaktimi : Faqja e Re · Emërtimi | Lidhjet · URL · Wiki · Ndërwiki · Nën shënimiet | Wiki tekstet · CSS · Lista · HTML dhe Wiki · Figura dhe skeda · Formulari | Seksionet · Kategoritë · #Ridrejtimet · Hapësirat · Zhvendosjet · Peshat | Kthimet · Testimet · Parapamjet | Shkurtesat · Veglat · Fjalët e SO · Stampat · Variabëlat · Operacionet e SO | Fushat përshkruese · Diskutimet · Konfliktet · v-ja | Shenjat ·
Për moderatorët |
Për administratorët |
Shtojca |
Redaktoni kutinë
Other languages: