Jump to content

Template:Steward requests/Permissions/sq

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Template:Steward requests/Permissions and the translation is 86% complete.
Outdated translations are marked like this.
Shortcut:
SRP

Kjo faqe është për kërkesat që duhet kujdestarët të japin ose heqin privilegjet për Administrator , burokrat , checkuser , dhe oversight projektet e Wikimedias të cilat nuk kanë një procedurë të autorizuar lokale.

Seksionet e vjetra janë arkivuar nga një bot. Kliko këtu për një listë të arkivave.

  • Kërkesat për bot flags trajtohen në SRB, dhe kërkesat për autorizim global trajtohen në SRGP.
  • Nëse kërkoni privilegje për administrator ose burokrat, dhe wiki juaj ka një burokrat lokal, parashtro kërkesën tuaj tek ai përdorues ose në faqe lokale relevante për këto kërkesa (index)..
  • Për kërkesa urgjente, siç janë luftime të shkallës së lartë të vandalizmit në një wiki të vogël, kontaktoni një kujdestar in kanalin #wikimedia-stewardsconnect IRC. Në emergjenca, shkruaj !steward në kanal që marrë vëmendje nga kujdestarët. Përndryshe, ju mund të shkruani @steward për ndihë që nuk është urgjente.

Përveç kërkesave për heqjen e privilegjeve tuaja ose emergjencave, ju lutem këtu bëje kërkesën pasi të keni një aprovim në komunitetin tuaj lokal.

Navigacion i shpejtë: Administrues | Interface administrator | Burokrat | CheckUser | Mbikqyrës | Heqja e privilegjeve | Të ndryshme | Autorizimet globale

Cross-wiki requests
Meta-Wiki requests

Përdorimi i kësaj faqeje

1. Vendose kodin në vazhdim në fund të seksionit të duhur në vijim:

==== Username@xxproject ====
{{sr-request
 |status    = <!-- don't change this line -->
 |domain    = <!-- such as en.wikibooks -->
 |user name = 
 |discussion= 
}}
(vërejtjet tuaja) ~~~~

2. Plotësoni vlerat:

  • domain: URL domeni i wikit (siç është "ex.wikipedia" ose "meta.wikimedia").
  • user name: emri i përdoruesit privilegjet e të cilit duhet të ndryshohen (siç është "Shembullpërdorues"). Në rastë se ju kërkoni privilegje për më shumë se një bots, lëreni këtë fushë të zbrazët dhe në pjesën e vërejtjeve listoni emrat e tyre
  • discussion: një link deri tek votimi ose diskutimi në wiki-n lokal rreth privilegjeve për ndryshim (për shembull, "[[ex:Wikipedia:Wikipedia:Këkesa për Administrator#EmriPërdoruesit]]").

3. Nëse mungon diçka nga kërkesa juaj, një kujdestar/steward do u kërkojë më shumë informacione.

Konfirmimi i nënshkrimit të marrëveshjes konfidenciale

Disa autorizime (veçanërisht CheckUser dhe Oversight ) si shtesë kërkojnë që përdoruesit të nënshkruajnë një marrëveshje konfidenciale. Përdoruesit që kërkojnë këto privilegje duhet të bëjnë një kërkesë më poshtë, dhe gjithstu duhet të nënshkruajnë marrëveshjen konfidenciale me Fondacionin Wikimedia . Kërkesa do të lihet në pritje përkohësisht, derisa kërkesa është konfirmuar formalisht nga Zyra.