VisualEditor nyhedsbrev, februar 2018

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page VisualEditor/Newsletter/2018/February and the translation is 100% complete.


Læs dette på et andet sprogPrenumerationslista for dette flerspråkiga nyhed brev

Vidste du?

Vidste du at du nu kan anvende visuel forskelsvisning på enhver side?

Skærmbillede der viser forskellen mellem to versioner af en side i wikikode

Sommetider kan det være svært at se vigtige ændringer i wikikode-forskelsvisning. Dette skærmbillede af forskellen mellem to versioner af en side i wikikode (klik for at forstørre), viser at afsnittene er blevet omrokeret, men det fremhæver ikke at der er blevet fjernet et ord eller at der er blevet tilføjet en ny sætning.

Hvis du aktiverer beta-funktionen "⧼visualeditor-preference-visualdiffpage-label⧽" vil du have adgang til en ny valgmulighed når du ser på forskellen mellem to versioner af en side. En kasse vil dukke op i toppen af enhver forskelsvisning. Denne kasse giver dig mulighed for at vælge mellem visuel eller wikikode-forskelsvisning.

En kontakt der viser muligheden for at se forskellen mellem to versioner af en side i wikikode eller visuelt; den visuelle mulighed er valgt

Klik på knappen for at skifte imellem visuel og wikikode-forskelsvisning.

Med visuel forskelsvisning vil tilføjelse og fjernelse af tekst, nye links og ændringer i formatering blive fremhævet. Andre ændringer, såsom ændring af billedstørrelse, vises som noter i siden.

Skærmbillede der viser de samme ændringer af en side som i forhenværende billede. De fleste ændringer er fremhævet med tekstformatering.

Dette skærmbillede viser de samme ændringer som wikikode-forskelsvisningen. Den visuelle forskelsvisning fremhæver fjernelsen af et ord og tilføjelsen af en ny sætning.

Du kan læse og hjælpe med at oversætte brugervejledningen der indeholder mere information om hvordan man anvender VisualEditor.

Siden det sidste nyhedsbrev har redigerings-teamet brugt det meste af deres tid på at understøtte den nye 2017 wikikode-editor der er tilgængelig som betafunktion i VisualEditor. De har også brugt tid på at forbedre det visuelle forskelsvisnings-værktøj. Deres arbejdstavle er tilgængelig gennem Phabricator-værktøjet. Du kan finde links til udførte opgaver fra den forgående uge ved mw:VisualEditor/Weekly triage meetings. Deres nuværende prioriteter er at rette fejl, understøttelse af den nye 2017 wikikode-editor og at forbedre det visuelle forskelsvisnings-værktøj.

Nylige ændringer

Lad os arbejde sammen

Thank you!

Elitre (WMF)