Избори на Фондация Уикимедия/2017/Комитет за разпределение на средства/Въпроси

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Wikimedia Foundation elections/2017/Funds Dissemination Committee/Questions and the translation is 100% complete.
Info Изборите приключиха на 11 юни 2017. Гласове повече няма да се приемат.
Резултатите бяха обявени на или преди 19 юни 2017. Моля, помислете за оставяне на отзиви по отношение на изборите през 2017 г. на направената след изборите страница.

Инструкции

Избиратели

Молим избирателите да задават не повече от 4 недублиращи се, кратки и строго релевантни въпроси. Въпросите, които не са пряко свързани с кандидатурите за изборите за КРС, ще бъдат премахвани по преценка на Изборния комитет. Моля, уважавайте времето, което кандидатите трябва да отделят, както и времето, което другите избиратели трябва да прекарат в прочитане.

Моля, не използвайте страниците с въпроси, за да препращате към други страници с повече въпроси (да задавате допълнителни или неприемливи въпроси, да се свързвате с кандидатите на техните беседи или по електронна поща). Можете да зададете въпроса си на всякакъв език; ако е необходимо, Изборният комитет ще се опита да намери преводачи.

Кандидати

Силно се препоръчва отговорите на въпросите да не надвишават приблизително 1 600 символа на въпрос (без да броим интервалите). Моля, не препращайте към друга страница, съдържаща разширен отговор, макар че съответните връзки, използвани за описателни цели, са ок. Това е необходимо поради броя на избирателите и кандидатите, за да се запазят тези страници четими, информативни и следователно полезни за избирателите.

Указател

За по-голяма яснота, страницата за въпроси ще бъде разделена на подстраници, всяка от които съдържа пет въпроса и отговорите на кандидатите.

Въпроси/Изпратени/1

  1. Каква професионална квалификация допринасяте?
  2. Организационна подкрепа на по-малките партньори
  3. Фондация Уикимедия
  4. Езици
  5. Отчетност на сдруженията извън APG/ Без получателите на грантове
  6. Стратегия на движението
  7. Как може КРС да подобри комуникацията с получателите на грантове?
  8. Дръзновения