Wikimedia Foundation elections/2022/Events

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Wikimedia Foundation elections/2022/Events and the translation is 75% complete.

Planirani događaji

Predloženi događaji

Povijest događaja u kampanji

Tijekom poziva za povratne informacije o izborima za Odbor povjerenika, nekoliko članova zajednice reklo je da bi željeli voditi razgovore u kojima kandidati odgovaraju na pitanja zajednice.

Godine 2021. tim za Strategiju i upravljanje pokretom, koji podržava izbore za Odbor, pokušao je nešto slično. Ovakvi događaji nisu bili tipični tijekom izbora. Događaji su proizašli iz ideje da se članovima zajednice pruži više prilika za interakciju s kandidatima. Broj kandidata, kratko vrijeme planiranja i pokušaj posluživanja previše vremenskih zona doveli su do kaotičnih događaja. Hvala svima koji su sudjelovali i dali povratne informacije za poboljšanje procesa za 2022.

Revision for the 2022 Board of Trustees Election

Community members can learn more about candidates during the 2022 Board of Trustees election. Candidates will record videos answering 6 community-selected questions. Community members are encouraged to propose questions by 25 July 2022 and endorse the questions they would like to see included in the videos by 26 July 2022.