Jump to content

Wikimedia Foundation elections/2022/Events

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Wikimedia Foundation elections/2022/Events and the translation is 75% complete.

Планирани догађаји

Предложени догађаји

Ранији догађаји у кампањи

Током позива за повратним информацијама о изборима за Одбор повереника, неколико чланова заједнице је рекло да би волели да воде разговоре у којима кандидати одговарају на питања заједнице.

Током 2021. године, тим за стратегију и управљање покрета, који подржава изборе за Одбор повереника, покушао је нешто слично. Овакве врсте догађаја нису биле уобичајене. Догађаји су произашли из идеје да члановима заједнице треба пружити више могућности за интеракцију са кандидатима. Број кандидата, кратко време планирања и покушај да се опслужи превише временских зона довели су до хаотичних догађаја. Хвала свима који су учествовали и дали повратне информације за побољшање процеса у 2022.

Revision for the 2022 Board of Trustees Election

Community members can learn more about candidates during the 2022 Board of Trustees election. Candidates will record videos answering 6 community-selected questions. Community members are encouraged to propose questions by 25 July 2022 and endorse the questions they would like to see included in the videos by 26 July 2022.