Alegerile Fundației Wikimedia/2022/Evenimente

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Wikimedia Foundation elections/2022/Events and the translation is 75% complete.

Evenimente programate

Evenimente neprogramate

Istoricul evenimentelor din campanie

În timpul solicitării de feedback cu privire la alegerile pentru Consiliul Director, mai mulți membri ai comunității au spus că ar dori să aibă loc discuții în care candidații să răspundă la întrebările comunității.

În 2021, echipa de Strategie și Conducere a Mișcării care a sprijinit alegerea Consiliului Director a încercat ceva similar. Aceste tipuri de evenimente nu erau tipice în timpul alegerilor pentru Consiliul Director. Evenimentele au pornit de la ideea de a oferi membrilor comunității mai multe ocazii de a interacționa cu candidații. Numărul de candidați, timpul scurt de planificare și încercarea de a fi accesibile din prea multe fusuri orare au dus la evenimente haotice. Le mulțumim tuturor celor care au participat și au oferit feedback pentru a îmbunătăți procesul pentru 2022.

Revision for the 2022 Board of Trustees Election

Community members can learn more about candidates during the 2022 Board of Trustees election. Candidates will record videos answering 6 community-selected questions. Community members are encouraged to propose questions by 25 July 2022 and endorse the questions they would like to see included in the videos by 26 July 2022.