Jump to content

Admin activity review/Notice to inactive right holders/fi

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Admin activity review/Notice to inactive right holders and the translation is 100% complete.

Please select a language and use the text without <translate> tags by using the button "View raw source":

Edistyneet käyttöoikeutesi sivustolla XXXX

Hei. Käytäntö koskien "edistyneiden käyttöoikeuksien" poistamista (ylläpitäjä, byrokraatti, käyttöliittymän ylläpitäjä jne.) otettiin käyttöön yhteisön konsensuksella vuonna 2013. Tämän käytännön mukaisesti ylivalvojat tutkivat aktiivisuutta sellaisissa wikeissä, joissa ei ole käytäntöä koskien aktiivisuuden vähäisyyttä.

Tunnuksesi täyttää inaktiivisuuskriteerin (ei muokkauksia eikä lokitoimintoja viimeisten 2 vuoden aikana) tässä wikissä. Koska tässä wikissä ei tietojemme mukaan ole olemassa omaa oikeuksien arviointimenettelyä, asian suhteen noudatetaan järjestelmänlaajuista käytäntöä.

Mikäli haluat säilyttää oikeutesi, sinun tulisi ilmoittaa asiasta wikisi yhteisölle ja mainita, että ylivalvojat ovat lähettäneet sinulle tämän viestin, joka koskee vähäistä aktiivisuuttasi. Asiasta on tosin myös jätetty ilmoitus wikin paikalliseen kahvihuoneeseen. Mikäli yhteisö keskustelee asiasta ja päättää, että oikeutesi on syytä säilyttää, ota yhteyttä ylivalvojiin sivulla m:Stewards' noticeboard ja laita linkki paikallisen yhteisön keskusteluun, jossa toive oikeuksien säilymisestä edelleen on ilmaistu.

Mikäli haluat oikeutesi poistettavaksi, pyydäthän oikeuksiesi poistoa Metassa.

Jos noin kuukauden kuluessa ei tule minkäänlaista vastausta, ylivalvojat poistavat ylläpitäjän ja/tai byrokraatin oikeudet sinulta. Epäselvissä tapauksissa ylivalvojat arvioivat vastaukset ja antavat päätöksenteon takaisin paikalliselle yhteisölle, joka voi keskustella asiasta ja tutkia sitä. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä ylivalvojiin.

Kiitos.