Jump to content

Admin activity review/Notice to inactive right holders/nb

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Admin activity review/Notice to inactive right holders and the translation is 100% complete.

Please select a language and use the text without <translate> tags by using the button "View raw source":

Dine avanserte rettigheter på XXXX

Hei. En retningslinje om fjerningen av «avanserte rettigheter» (administrator, byråkrat, grensesnittsadministrator o.l.) er tatt i bruk ved konsensus i fellesskapet i 2013. Ifølge denne retningslinjen, går forvaltere gjennom aktivitet på wikier med ingen inaktivitetsretningslinjer.

Din konto møter disse inaktivitetskriteriene (ingen redigeringer eller loggførte handlinger de siste to årene) på denne wikien. Siden denne wikien, så vidt vi vet, ikke har noen egen retningslinje for dette, så gjelder den globale.

Hvis du vil beholde dine rettigheter, burde du informere samfunnet på wikien at forvalterne har sendt deg denne meldingen angående din inaktivitet. Hvis samfunnet har en diskusjon angående det og vil at du skal beholde dine rettigheter, vennligst kontakt forvalterne på MetaWiki, og lenk til diskusjonen på din wiki, der de sier at de vil at du skal beholde dine rettigheter.

Hvis du vil si opp dine rettigheter, så kan du svare her eller spørre på MetaWiki.

Hvis det ikke kommer noe svar fra deg i løpet av en måned, så vil en forvalter ta fra deg dine høyere rettigheter. I tilfeller hvor det er tvil, så vil forvalterne evaluere svarene og spørre samfunnet på din wiki. Hvis du har spørsmål, spør forvalterne.

Med vennlig hilsen.