Fundraising/Translation/Problems donating/ca

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising/Translation/Problems donating and the translation is 65% complete.

És segur aquest web?

La pàgina web de donacions de la Fundació Wikimedia és extremadament segur. Després de fer clic en un bàner o seguint un enllaç de donació, la pàgina és en un lloc assegurat (https); tota informació és encriptada i manejada seguint l'estàndard més alt de protecció de dades.

Encara no està disponible el vostre mètode de pagament preferit a Fundació Wikimèdia.

Malauradament no es pot oferir el vostre mètode preferit de pagament; en futures campanyes de donacions, esperem tenir opcions addicionals de donació en altres divises. Si us plau vegeu també la nostra llista completa de altres maneres de donar.

Per què la meva targeta de crèdit / dèbit són rebutjats?

Si el vostre intent de donació no s'ha efectuat amb èxit, si us plau comproveu la vostra targeta de crèdit/dèbit pels casos següents:

  • La vostra targeta/dèbit del crèdit hauria de ser habilitada per a ús Internacional. Les targetes que només poden ser utilitzades en un país (targetes domèstiques) no poden ser acceptades aquesta vegada. Si us plau contacteu amb el vostre banc i demaneu l'habilitació de l'accés internacional.
  • Tanmateix, les targetes de crèdit dels Estats Units, Regne Unit i les targetes de crèdit canadenques només seran acceptades en el seu país d'origen.
  • No totes les Targetes Virtuals poden ser acceptades aquesta vegada. Les targetes virtuals són freqüentment utilitzades per a compres en línia per protegir la informació sensible de la vostra targeta física. Tanmateix, aquí s'assegura que el nostre processament de donació és donat per un professional, plenament compliant amb els estàndards i la vostra informació és extremadament segura. Així que si la vostra targeta virtual és refusada, si us plau intenteu utilitzar una targeta de dèbit/crèdit tradicional en substitució.
  • Si esteu utilitzant la vostra targeta de dèbit, teniu en compte que el codi de seguretat (CVV) és opcional. Si la vostra targeta de dèbit no té un CVV només salteu de camp.
  • El vostre banc pot seguit la transacció. Això és particularment probable si és el primer cop que vostè està donant a Wikimèdia. Si us plau contacteu amb el vostre banc i pregueu el desbloqueig de transaccions futures a Wikimèdia de manera que les vostres donacions futures seran processades. Si el vostre banc o empresa de targeta de crèdit no és capaç d'identificar la causa del vostre assumpte, si us plau contactar-nos a problemsdonating@wikimedia.org. Per la vostra seguretat, si us plau no incloïu números de targeta de crèdit en el vostre correu electrònic.

Per què la meva donació de PayPal ha sigut refusada?

Si la vostra donació feta amb PayPal va ser refusada o si la renovació de la donació subscrita va ser cancel·lada, si us plau contacteu servei d'ajuda de PayPal per més informació. També podeu trucar directament PayPal (00 1 402-935-2050). Aquí hi ha algunes raons habituals per les què les donacions fallen:

  • PayPal de vegades requereix un mètode de pagament de seguretat en garantia per diverses raons, com per exemple quan es superi inesperadament el límit mensual fixat de despeses o quan es fa una transferència. Pots solucionar-ho afegint un mètode de pagament de seguretat al vostre compte.
  • PayPal ocasionalment pot donar un missatge d'error avisant que no processen donacions en un país en particular. Rebre aquest missatge també pot ser degut a que PayPal necessita alguna informació d'identificació personal teva addicional. Si us plau, contacteu el departament de servei al client per demanar més informació. Això és especialment aplicable dins algunes parts d'Àsia i a les Illes de l'Oceà Pacífic.
  • Si us plau, tingueu en compte que deguts a controls interns de Japó i Singapur, ja no podem processar donacions de PayPal en aquestos països.

Vaig rebre un missatge d'error, però encara veig un càrrec en la meva declaració.

Si vas rebre un missatge d'error que indiqui que la vostra transacció no podria ser acceptada, la vostra donació pot no haver estat processada o acceptada per la Fundació Wikimedia. Si us plau contacteu-nos a problemsdonating@wikimedia.org per més informació sobre la vostra donació. Si us plau no inclogueu números de targeta de crèdit en el vostre missatge de correu electrònic. Pot aparèixer un càrrec en el vostra compte bancari associat a la targeta doncs això és el procediment operatiu estàndard per qualsevol transacció en línia. Si la vostra donació va ser anulada, el vostre banc alliberarà aquest càrrec dins aproximadament 3-5 dies laborables, depenent de les seves regles i controls. Si vulguessis intentar un altre cop una nova donació, et preguem visitar el nostre maneres de donar pàgina per una gamma plena d'opcions.

Per què el vostre formulari de donació no accepta la meva informació?

Please ensure that your browser is up to date, that you have JavaScript enabled, and that you are not whitelisting certain domains. Please also check to ensure you have entered information into all fields correctly, such as the spelling of your email address or number of digits in your credit card number. Note that extra spaces in these fields may generate an error.

==

Why did I get a warning/error certificate while trying to donate?

==

If you see a warning/error certificate while trying to donate, it is likely due to an outdated version of your browser. Please update your browser to a newer version or use a different browser.

==

Why don't I see my currency or country on the donation form?

==

The donation banner you clicked is set-up to geolocate based on the IP address provided by your internet service provider. A small number of donors run into trouble with geolocation via IP and need a banner specific to their home country - this tends to be an issue if you are traveling. If this is the case, please send the fundraising team an email at donate@wikimedia.org. Please be sure to include the name of your home country and/or currency so that we can send you the correct donation URL.

Com es pot actualitzar/cancel·lar la donació recurrent?

For instructions on canceling or updating recurring payments, please see: Cancel or change a recurring donation.

Teniu problemes encara?

The fundraising team at the Wikimedia Foundation is small, so please be sure to read through the common questions above. Please also take the time to review our frequently asked questions, as this may help resolve any problems you are experiencing. If you need help resolving a donation problem, please contact donate@wikimedia.org. Please let us know which browser and donation link you are using, and provide a description or, if possible, a screenshot of the error.