Jump to content

Fundraising 2011/Problems donating/mk

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Translation instructions
  • For pages marked "Missing" or "In progress", click the page title and start translating. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • For pages marked "Needs updating", compare the page to the source page and update the translation accordingly. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • It is important to have someone else proofread the translated page! If you have proofread a page and it is ready for publication, click "edit status" and change that page's status to ready.
  • If you are changing something that has already been published, change its status back to ready for it to be published again.

If you have any questions or feedback regarding the translation process, please post them here. Translation FAQ

Доколку имате проблеми со прилогот или сакате да поставите некое прашање, прочитајте ги Често поставуваните прашања подолу. Ако сепак инате нејаснотии или ви треба помош да ја проследие трансакцијата, тогаш пишете на donate@wikimedia.org или јавете се на бројот +1-877-600-9454.

По дарувањето се појавува празна страница и не добивам благодарница по е-пошта
Овој проблем е познат за нашите техничари, кои моментално работат на него. Прилогот најверојатно е обработен, па затоа не треба да го повторувате. Треба да добиете благодарница за прилогот во рок од 3 работни дена. Ако ви треба итна сметкопотврда или ако не добиете благодарница по 3 работни дена, тогаш обратете се на donate@wikimedia.org.
Дали страницата е безбедна?
Местото за прилози за Фондацијата Викимедија е крајно безбедно и со него раководи Verisign Trusted. Откако ќе стиснете на плакат или врска за дарување, системот ве носи на безбедна страница (https); сите информации се шифрирани и со нив работиме по највисок стандард на заштита.
Го нема начинот на плаќање што го барам
Жалиме што моментално не можеме да ви го понудиме начинот на плаќање што го претпочитате; се надеваме дека во идните кампањи ќе имаме повеќе можности за плаќање и повеќе валути. Меѓутоа, би сакале да знаеме кој е вообичаениот начин на плаќање за Вас и Вашата земја - пишете ни и наведете ја земјата и начинот на плаќање. Ќе се обидеме да додадеме повеќе можности во блиска иднина. Во меѓувреме погледајте ги Начините на дарување за да погледате кои други можности ви се моментално на располагање.