Fundraising 2011/Thank You Mail/fi

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Translation instructions
  • For pages marked "Missing" or "In progress", click the page title and start translating. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • For pages marked "Needs updating", compare the page to the source page and update the translation accordingly. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • It is important to have someone else proofread the translated page! If you have proofread a page and it is ready for publication, click "edit status" and change that page's status to ready.
  • If you are changing something that has already been published, change its status back to ready for it to be published again.

If you have any questions or feedback regarding the translation process, please post them here. Translation FAQ

Hyvä [first name]

Olet mahtava, kiitos todella paljon lahjoituksestasi Wikimedia-säätiölle!

Tällä tavalla me maksamme laskumme - sinunlaistesi ihmisten avulla, jotka antavat viisi euroa, kaksikymmentä euroa, sata euroa. Minun lempilahjoitukseni viime vuonna oli viisi puntaa eräältä pieneltä tytöltä Englannista, joka oli suostutellut vanhempansa antamaan hänelle luvan lahjoittaa viikkorahansa. Sinunlaisesi ihmiset, yhdessä tuon pienen tytön kanssa, mahdollistavat sen, että Wikipedia voi jatkaa vapaan, puolueettoman ja helposti saatavilla olevan tiedon tuottamista jokaiselle ympäri maailmaa. Jokaiselle lahjoittajalle ja niille, joilla ei ole varaa auttaa. Todella suuret kiitokset!

Tiedän, että ohitat helposti pyyntömme ja olen iloinen siitä, että sinä et niin tehnyt. Minulta ja kymmeniltä tuhansilta vapaaehtoisilta, jotka kirjoittavat Wikipediaa: kiitos sinulle, että autat meitä tekemään maailmasta paremman paikan. Tulemme käyttämään rahasi järkevästi ja kiitän sinua luottamuksestasi meitä kohtaan.

Kiittäen,
Sue Gardner
Wikimedia-säätiön toimitusjohtaja


Mahdollisuus jättäytyä pois:
Haluamme pitää lahjoittajamme tietoisina yhteisömme aktiviteeteista ja rahankeräyksistä. Jos et kuitenkaan halua vastaanottaa tällaisia sähköposteja meiltä, napsauta alla olevaa linkkiä ja poistamme sinut listaltamme: [unsub link]

Tiedoksesi: lahjoituksesi [date] oli [amount].

Tämä kirje voi toimia todistuksena lahjoituksestasi. Tätä avustusta vastaan ei tarjottu tavaroita tai palveluita kokonaisuudessaan tai osittain. Wikimedia Foundation, Inc. on voittoa tavoittelematon hyväntekeväisyyssäätiö, jolla on 501(c)(3) -verovapausstatus Yhdysvalloissa. Osoitteemme on 149 New Montgomery, 3rd Floor, San Francisco, CA, 94105. U.S. verovapautuksen numero: 20-0049703