Jump to content

Fundraising 2011/Thank You Mail/ms

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Translation instructions
  • For pages marked "Missing" or "In progress", click the page title and start translating. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • For pages marked "Needs updating", compare the page to the source page and update the translation accordingly. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • It is important to have someone else proofread the translated page! If you have proofread a page and it is ready for publication, click "edit status" and change that page's status to ready.
  • If you are changing something that has already been published, change its status back to ready for it to be published again.

If you have any questions or feedback regarding the translation process, please post them here. Translation FAQ

Kepada [first name]

Anda sememangnya hebat, setinggi-tinggi terima kasih kerana menderma kepada Yayasan Wikimedia!

Begini caranya kami membayar bil-bil kami -- ianya insan seperti anda, yang memberi lima dollar, dua puluh dollar, seratus dollar. Derma yang paling saya gemari ialah pada tahun lepas iaitu sebanyak lima pound daripada seorang kanak-kanak perempuan di England, yang memujuk ibubapanya supaya menderma menggunakan duit belanja beliau. Ianya insan seperti anda, bersama kanak-kanak perempuan tersebut, yang membuatkan ianya tidak mustahil untuk Wikipedia terus menyediakan informasi yang percuma dan mudah diakses yang seimbang, untuk semua manusia di seluruh dunia. Kepada semua yang membantu membiayainya, dan kepada siapa yang tidak mampu membantu. Terima kasih banyak.

Kami tahu ianya mudah untuk mengabaikan rayuan kami, dan kami berharap anda tidak. Dari kami, dan beribu-ribu sukaraleawan yang menulis Wikipedia: terima kasih kerana membantu kami menjadikan dunia tempat yang lebih baik. Kami akan menggunakan wang anda sebaiknya, dan terima kasih kerana mempercayai kami.

Terima kasih,
Sue Gardner
Pengarah Eksekutif Yayasan Wikimedia


Pilihan opt keluar:
Kami ingin memastikan anda sebagai penderma untuk sentiasa mendapat maklumat tentang aktiviti-aktiviti komuniti dan kutipan derma. Sekiranya anda memilih untuk tidak menerima emel-emel tersebut daripada kami, sila klik pautan di bawah dan kami akan menyahsenaraikan anda: you prefer however not to receive such emails from us, please click below and we'll take you off the list:

[unsub link]

Untuk rekod anda: Derma anda pada [date] ialah [amount].

Surat ini merupakan rekod kepada derma anda. Tiada barang atau perkhidmatan disediakan, dalam bentuk penuh atau sebahagian, untuk sumbangan ini. Yayasan Wikipedia, Inc. ialah syarikat korporat berkebajikan bukan berasas keuntungan dengan status pengecualian cukai 501(c)(3) di Amerika Syarikat. Alamat kami ialah 149 New Montgomery, 3rd Floor, San Francisco, CA, 94105. Nombor pengecualian cukai Amerika Syarikat: 20-0049703