Jump to content

2016 Toimintasuunnitelma/Yhteisöt

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Strategy/Wikimedia Foundation/2016/Community consultation/Communities and the translation is 96% complete.
Outdated translations are marked like this.Yksi laajoista aiheista, johon Wikimedia-säätiö tulee keskittymään tulevassa vuosittaisessa suunnitelmassaan, on "yhteisöt".

Wikimedian intohimoiset ja paneutuneet yhteisöt ovat suurin voimavaramme. Vain terveet, monimuotoiset ja paneutuneet yhteisöt pystyvät luomaan materiaalia jonka kestävyys heijastaa koko maailman tietoutta.

Kun olet valmis vastaamaan kysymyksiin, klikkaa sivun alalaidassa olevaa nappia.

Kriittinen kysymys koskien yhteisöjä

Jos emme luo tervettä ympäristöä, vaarannamme sen, että Wikimedia-liike ei mahdollisesti tule jatkumaan ja kestämään tämän sukupolven editoreista eteenpäin.

Mikä on mielestäsi paras tapa Wikimedia-säätiölle parantaa terveyttä, kasvua ja monimuotoisuutta yhteisöissämme; auttaakseen niitä olemaan tervetoivottavampia ja avoimempia, että liike olisi kestävä?

Mahdollisia strategisia lähestysmistapoja yhteisöjen tukemiseksi

Alla on monia lähestysmistapoja, joita Wikimedia-säätiö mahdollisesti ottaa yhteisöjä kohtaan. Lue lävitse nämä kuusi vaihtoehtoa ja kerro meille valitsemalla kaksi tai kolmea "numeroa" näistä kuudesta vaihtoehdosta, joita haluaisit meidän toteuttavan. Kutsumme sinut myös jakamaan oman ideasi!

Lähestysmistapa 1

  • Ahdistelutapausten ja sukupuolikuilun vähentäminen tukeakseen turvallista, tervetoivottavaa ja tukevaa ympäristöä kontribuuttoreille ja editoreille.

Lähestysmistapa 2

  • Luodaan ja tuetaan ohjelmia vapaaehtoistoimijoiden lisäämiseen, kuten: meriittitunnustus, tuettu neuvontajasuhde ja jatkuva henkilökohtainen yhteydenotto.

Lähestysmistapa 3

  • Lisätään yhteydenpitoa ja läpinäkyvyyttä kanssa ja kesken yhteisöjemme sekä Wikimedia-yhteistyökumppanien.

Lähestysmistapa 4

  • Keskitytään yhdessä yhteistyökumppaniemme ja Wikimedia-säätiön kanssa lisätäksemme paikalliskielten ja -yhteisöjen kattavuutta avainaloitteissa.

Lähestysmistapa 5

  • Parannetaan automaatiotyökaluja manuaalisen työn vähentämiseksi materiaalin ja projektien ylläpidossa.

Lähestysmistapa 6

  • Yksinkertaistetaan sääntöjä ja prosesseja yhteisöjen ja wikien luomisesta.

Ehdota omaa lähestysmistapaa

  • Onko sinulla muunlaista toimintaideaa, jota meidän pitäisi priorisoida tukeaksemme tietoa? Anna meidän tietää!


align=right Thank you for contributing your thoughts to this consultation!