Jump to content

Wikimedia Foundation elections/2021/Candidates/Gerard Meijssen/ca

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Wikimedia Foundation elections/2021/Candidates/Gerard Meijssen and the translation is 100% complete.

Gerard Meijssen (GerardM)

GerardM (talk meta edits global user summary CA  AE)

Resum de dades
 • Personals:
  • Nom: Gerard Meijssen
  • Ubicació:
  • Llengües: anglès, neerlandès
 • Editorials:
  • Wikimedista des de: març de 2008
  • Wikis on és actiu: Wikidata, Viquipèdia, Commons
statement (Not more than 450 words) El que fem té un propòsit; "compartir la suma de tot el coneixement". En el nostre govern, hem estat orientats a la comunitat. S'ha suposat que el nostre propòsit és el resultat de l'esforç de la nostra comunitat. No hem maximitzat els nostres resultats per al nostre públic. No podeu trobar fàcilment imatges de Commons, no podeu trobar fàcilment llibres i altres materials a Viquitexts, sobretot quan l'idioma que s'utilitza no és l'anglès. Amb més atenció per al nostre públic, fem que el nostre esforç sigui més rellevant.
Top 3 Board priorities
Top 3 Movement Strategy priorities
Verificació Verificació realitzada pel Comitè Electoral o per personal de la Fundació Wikimedia.
Elegibilitat: Verificat
Verificat per: Matanya (talk) 20:14, 1 July 2021 (UTC)[reply]
Identificació: Verificat
Verificat per: Joe Sutherland (Wikimedia Foundation) (talk) 21:45, 29 June 2021 (UTC)[reply]
Formulari d'avaluació de membre de la Junta
Formulari d'avaluació de membre de la Junta
Anys d'experiència
<1 1–2 2–5 5–10 10+

Experiència a Wikimedia. El candidat és un col·laborador dedicat al moviment Wikimedia. Les contribucions elegibles inclouen: contribucions als projectes Wikimedia, pertinença a una organització o filial de Wikimedia, activitats com a organitzador del moviment Wikimedia o participació amb una organització aliada del moviment Wikimedia.

Viccionari, Wikidata, Viquipèdia, Commons

Experiència a una junta. El candidat ha estat membre de la junta o d'altres òrgans de govern similars d'una organització a nivell nacional o mundial (sense ànim de lucre, amb ànim de lucre o governamental).

membre fundador del Comitè Lingüístic de la WMF

Experiència executiva. El candidat ha treballat a nivell executiu per a una organització, departament o projecte de mida, complexitat i abast comparable (o superior) a la Fundació Wikimedia.

Fundador d'Omegawiki

Expertesa en la matèria. El candidat ha treballat o ha estat voluntari de manera significativa en una àrea rellevant per a la tasca de la Fundació i de la Junta. Aquestes àrees es determinaran anualment i poden incloure àrees com la creació de moviments globals i l'organització comunitària, el desenvolupament de productes i tecnologia de plataformes a nivell empresarial, les polítiques públiques i el dret, el sector del coneixement (per exemple, acadèmia/GLAM/educació), drets humans i justícia social, Internet obert/programari lliure i de codi obert, estratègia i gestió organitzativa, supervisió financera i finances, recaptació sense ànim de lucre de fons, recursos humans, governança de la junta.

Vaig dirigir el primer projecte GLAM amb el Tropenmuseum

Diversitat: Context El candidat pertany o ha pertanyut a un grup que s'ha enfrontat a una discriminació històrica i una infrarrepresentació en estructures de poder (relacionades, per exemple, amb gènere, raça, ètnia, discapacitat, identitat LGBTQ+, classe social, estatus econòmic o casta).

Trobareu 15 anys d'antecedents sobre la meva participació al meu blog.

Diversitat: Geografia El candidat contribuiria a la diversitat geogràfica general de la Junta Directiva, en funció de les regions geogràfiques on hagi viscut.

Països Baixos

Diversitat: Llengua El candidat és nadiu en un idioma diferent de l'anglès.

neerlandès, anglès i una mica d'alemany

Diversitat: experiència del sistema polític El candidat té una experiència considerable vivint i/o treballant per compartir coneixement en un context no democràtic, censura estatal o repressió.