Help:Special page/sq

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
Doracaku MediaWiki: Përmbajtja Leximi | Redaktimi | Mirëmbajtja | Administrimi | Shtojca | +/-

Hapësira (en) "Special:" qëndronë për Faqet Speciale. Këto faqe nuk kanë tekste të redaktuara nga redaktuesit por përmbajnë fleta të krijuara nga sistemi oprerues. Shiko Help:Creating a page on the fly Disa nga këto flesa janë të kapshme për të gjithë ndërsa një numër i tyre paraqitet vetëm për nivelt më të larta të administrimit.

 • Artikuj më të dëshiruar
 • Artikuj më të kategorizuar
 • Artikuj më të lidhur
 • Artikuj më të redaktuar
 • Artikuj më të vjetër
 • Artikuj pa rrugëdalje
 • Artikuj të gjatë
 • Artikuj të pakategorizuar
 • Artikuj të palidhur
 • Artikuj të rinj
 • Artikuj të shkurtër
 • Artikull i rastit
 • Burime librash
 • Citate
 • Eksportoni faqe
 • Expand templates
 • Faqe kthjelluese
 • Figura më të lidhura
 • Figura pa kategori
 • Figura të papërdorura
 • Galeria e figurave të reja
 • Hyni ose hapni një llogari
 • Kategori
 • Kategori më të dëshiruara
 • Kategori më të lidhura
 • Kategori të pakategorizuara
 • Kategori të papërdorura
 • Kërkime MIME
 • Kërko
 • Kërkoni lidhje të jashtme
 • Lidhje ndër-hapësira
 • Lista e figurave
 • Lista e përcjellimeve
 • Lista e përdoruesve
 • Lista e përdoruesve dhe e IP adresave të bllokuara
 • Lista e wiki-ve të Wikimedia-s
 • Lista mbikqyrëse
 • Mesazhet e sistemit
 • Ndryshime së fundmi
 • Ngarkoni skeda
 • Parapëlqimet
 • Pema e kategorive
 • Përcjellim i rastit
 • Përcjellime dopjo
 • Përcjellime të prishura
 • Regjistrat
 • Stampa të papërdorura
 • Statistika
 • Treguesi i parashtesave
 • Të gjitha faqet
 • Vendndodhja e skedave
 • Versioni
 • Zgjedhjet e Anëtarëve të Këshillit të Wikimedia-s
Në disa raste duhet që të jepet adresa e plotë e URL-së, sikurse për lidhje të jashme, p.sh
//meta.wikimedia.org/w/wiki.phtml?title=Special:Recentchanges&days=3&limit=10 (10 mdryshimet e fundit). 

Fletat ridrejtuese (en) për Faqet Speciale janë hekur nga funksioni për shkake të komplikimeve.

 • "Special:" in URLs is e.g. "Speciaal" in Dutch, "Spezial" in German, "Speciális:" in Hungarian and "מיוחד:" in Hebrew. See e.g the prefix of "Recentchanges" in the URL of the link to the Recent changes.
 • On a special page the tab labelled with the namespace, in this case "Special Page", oddly links to the Main page.
{{Special:Newpages/5}} gives 5 new pages:

Shiko dhe këtu[edit]

Doracaku MediaWiki - Gjitha faqet në anglisht: Meta Help
Nëse gjeni ndonjë fletë që i takonë hapsirës shqipe Ndihmë në hapsirën e anglishtes Help zhvendoseni atë në vendin në hapsirën Ndihmë.
Për lexuesit | [Kërko] · [Shko] · Lidhjet këtu · Artikull i rastit · Faqe Speciale · Version shtypi - Ndryshime së fundmi · N. fundmi përparuar · Ndryshimet fqinje · Lista mbikqyrëse · Historiku i faqes · tani · Ngarkoni skeda · Kontributet - Hyni · Parapëlqimet · (en) Stili i perdoruesit
Për redaktorët | Redaktimi : Faqja e Re · Emërtimi | Lidhjet · URL · Wiki · Ndërwiki · Nën shënimiet | Wiki tekstet · CSS · Lista · HTML dhe Wiki · Figura dhe skeda · Formulari | Seksionet · Kategoritë · #Ridrejtimet · Hapësirat · Zhvendosjet · Peshat | Kthimet · Testimet · Parapamjet | Shkurtesat · Veglat · Fjalët e SO · Stampat · Variabëlat · Operacionet e SO | Fushat përshkruese · Diskutimet · Konfliktet · v-ja | Shenjat ·
Për moderatorët |
Për administratorët |
Shtojca |
Redaktoni kutinë