Jump to content

Стратегия/Уикимедианско движение/2017/Участвайте/Превод

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Strategy/Wikimedia movement/2017/Participate/Translation and the translation is 100% complete.
Помогнете за превода на съдържание, свързано със стратегическия процес на уикимедианското движение през 2017 г.

Имаме нужда от Вашата помощ да разпространите информация за стратегическия процес на уикимедианското движение - 2017, като я направите достъпна на множеството езици, на които комуникира общността ни. Вие може да помогнете! За да започнете, просто натиснете върху една от препратките по-долу към групите по съдържание и след това изберете езика, който бихте искали да преведете.

Какво можете да превеждате без опасност от промени?

Следните страници са сравнително стабилни и могат да бъдат преведени без опасност:

Следните страници може да бъдат частично преведени. Можете спокойно да преведете съдържанието, което е маркирано за превод, но не маркирайте останалата част на страницата за превод. Ако съдържанието все още не е маркирано, то може да бъде променено.

Графики

Някои изображения в SVG формат могат да бъдат преведени. Можете да свалите файла и промените текста в SVG редактор, или използвайте инструмента за svg превод в лабораторията за инструменти. Можете също така да поискате помощ от Лабораторията за изображения на Общомедия, ако се натъкнете на проблеми.

Ако използвате инструмента за svg превод - моля, добавете няколко инструкции тук с обяснение как го правите, за да помогнете на Вашите колеги преводачи.

Изображения на разположение за превод:

По-нисък приоритет

Следните страници могат да бъдат преведени, но са с по-нисък приоритет:

Cycle 3

Цикъл 2

Цикъл 1

Цикъл 0/Основен


Групи по съдържание

  • Основно съдържание
    • Съдържат най-важното за стратегическия процес на уикимедианското движение 2017

Бележки

Добавете бележки, за да помогнете на другите преводачи.