Jump to content

Fundraising 2012/Translation/Bericht aan donateurs

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/Donor email response and the translation is 100% complete.

Soorten donaties

Beste {{ticket.requester.first_name}},

Bedankt voor uw e-mail en voor uw interesse in het ondersteunen van de Wikimedia Foundation. Op dit moment kan de Foundation donaties ontvangen via creditcard, PayPal, check, bankoverschrijving, Moneybookers en een hele reeks andere manieren, zoals vermeld op onze "Ways to Give"-pagina:

https://wikimediafoundation.org/wiki/Ways_to_Give/en

Met potentiële donateurs overal ter wereld beseffen we dat sommigen niet in staat zijn om deze betalingswijzen te gebruiken, en we onderzoeken hoe we onze mogelijkheden in de toekomst kunnen uitbreiden.

Als u verder nog vragen of opmerkingen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Belastingaftrek

Beste {{ticket.requester.first_name}},

Bedankt voor uw e-mail.

De Wikimedia Foundation is een non-profitorganisatie en donaties aan de Foundation zijn in de Verenigde Staten aftrekbaar van de belasting. Of donaties aan de Foundation in andere landen ook aftrekbaar zijn hangt af van de lokale bepalingen die in de verschillende landen gelden. U kunt meer informatie over de aftrekbaarheid van donaties in uw land vinden op https://wikimediafoundation.org/wiki/Deductibility_of_donations

Ter informatie, ons BTW-nummer is: 20-0049703.

We zijn momenteel met onze landelijke Wikimedia-verenigingen ('chapters') bezig om belastingaftrekbaarheid overal mogelijk te maken. Houd er rekening mee dat dit kan een langdurig proces kan zijn.

Ik hoop dat hiermee uw vraag beantwoord is. Als u verder nog vragen of opmerkingen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Opzeggen van een periodieke donatie

Beste {{ticket.requester.first_name}},

Op uw verzoek hebben we uw maandelijkse donatie gestopt. U zult geen verdere afschrijvingen van Wikimedia Foundation krijgen.

Nogmaals hartelijk bedankt voor uw hulp. Neem gerust contact met ons op als u verder nog vragen hebt.

Met vriendelijke groet,

Cancellation Instructions - Paypal

Beste {{ticket.requester.first_name}},

Bedankt voor uw e-mail -- wij waarderen uw bijdrage aan de Wikimedia Foundation en het ondersteunen van vrije kennis.

We begrijpen dat omstandigheden soms kunnen veranderen waardoor een periodieke bijdrage niet voortgezet kan worden. Om deze te annuleren, dient u in te loggen op uw PayPal-rekening, en vervolgens gaat u naar uw profiel onder "Mijn rekening" en klikt u op "Rekeninggegevens" en dan op "Vooraf goedgekeurde betalingen". Volg verder de aanwijzingen op het scherm op. U vindt meer informatie op de PayPal-pagina <https://cms.paypal.com/us/cgi-bin/marketingweb?cmd=_render-content&fli=true&content_ID=ua/UserAgreement_full&locale.x=en_US>

Nogmaals hartelijk bedankt voor uw donatie aan de Wikimedia Foundation.

Met vriendelijke groet,

Annuleringsinstructies - Globale Inzameling

Beste {{ticket.requester.first_name}},

Bedankt voor uw e-mail -- wij waarderen uw bijdrage aan de Wikimedia Foundation en het ondersteunen van vrije kennis.

We begrijpen dat omstandigheden soms kunnen veranderen waardoor een periodieke bijdrage niet voortgezet kan worden. Om uw periodieke bijdrage te annuleren, gelieve ons uw volledige naam en het e-mailadres gebruikt op het moment van de donatie te sturen. Zodra we uw gegevens in onze database vinden, zullen we uw donatie annuleren en u per e-mail een bevestiging sturen.

Nogmaals hartelijk bedankt voor uw donatie aan de Wikimedia Foundation.

Met vriendelijke groet,

Verruim Mobiele Giften

Beste {{ticket.requester.first_name}},

Bedankt voor uw e-mail.

We werken momenteel aan een mobiele donatiemogelijkheid, en hopen dit in de komende maanden gereed te hebben. Een complete en bijgewerkte lijst van donatiemogelijkheden is te vinden op http://wikimediafoundation.org/wiki/Ways_to_Give/en, en toekomstige betaalmethoden zullen eraan worden toegevoegd zodra ze beschikbaar zijn.

Ik hoop dat hiermee uw vraag beantwoord is. Neem gerust contact met ons op als u verder nog vragen of opmerkingen hebt.

Met vriendelijke groet,

Niet Aanvaarde Betaalmethode

Beste {{ticket.requester.first_name}},

Bedankt voor uw e-mail en voor uw interesse in het ondersteunen van de Wikimedia Foundation.

Het spijt ons, maar we kunnen helaas geen donaties ontvangen via de door u gekozen betaalmethode -- we worden beperkt door internationale wetgeving en door onze capaciteiten om nieuwe betalingsverwerkers te implementeren. In toekomstige inzamelingsacties hopen we meer donatiemogelijkheden te kunnen aanbieden. U kunt op https://wikimediafoundation.org/wiki/Ways_to_Give/en meer mogelijkheden vinden.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Neem gerust contact met ons op als u verder nog vragen of opmerkingen hebt.

Met vriendelijke groet,

Betreft: Een bericht van Wikimedia Foundation

Beste {{ticket.requester.first_name}},

Dit is een e-mail van de Wikimedia Foundation. We hebben opgemerkt dat u een paar dagen geleden geprobeerd hebt een ​​donatie te doen, maar dat het niet is gelukt.

Allereerst hartelijk bedankt dat u overweegt om ons te helpen, we waarderen uw steun echt.

We willen graag weten of u een (al dan niet technisch) probleem op onze donatiepagina's hebt ondervonden, waardoor de transactie niet voltooid kon worden. Zelfs als u niet van plan bent om opnieuw te proberen een donatie te doen, zou uw feedback zeer worden gewaardeerd, zodat we kunnen begrijpen hoe we onze pagina's in de toekomst kunnen verbeteren.

U kunt ons helpen door ons uw feedback te sturen over uw ervaring tijdens uw poging te doneren - dat is van onschatbare waarde voor ons!!!

Bedankt en met vriendelijke groeten,


Donatiebevestiging

Beste {{ticket.requester.first_name}},

Bedankt voor uw e-mail en voor het steunen van vrije kennis. Het verheugt mij uw donatie van
$ [amount] via [method] op [date] te kunnen bevestigen.

Neem gerust contact met ons op als u verder nog vragen of opmerkingen hebt, of als u meer informatie hebt betreffende uw donatie.

Met vriendelijke groet,

Adverteren

Beste {{ticket.requester.first_name}},

Bedankt voor uw e-mail -- we worden af ​​en toe gevraagd waarom de Foundation zich niet wendt tot adverteren om het benodigde geld ter ondersteuning van onze activiteiten in te zamelen.

De Foundation is niet tegen de wereld van online adverteren of tegen andere organisaties die advertenties hosten, maar gelooft niet dat adverteren thuishoort in een project dat gewijd is aan educatie, in het bijzonder een dat wordt vormgegeven door de waarden die behoren bij een evenwichtige, neutrale encyclopedie. De wereldwijde vrijwilligersgemeenschap is altijd van mening geweest dat adverteren een enorme invloed zou hebben op ons vermogen om neutraal te blijven en dat advertenties uiteindelijk het algehele vertrouwen van de lezers in de artikelen zouden schaden. Zelfs als adverteerders geen druk op ons uitoefenen om de balans in de artikelen in hun voordeel te doen overhellen, kunnen lezers mogelijk vrezen dat adverteerders, al dan niet bewust, enige invloed hebben.

Daarnaast heeft de Foundation een uitgesproken opvatting over de privacy van de lezers. Huidige modellen voor webreclame zijn in strijd met deze opvatting -- voornamelijk contextuele reclame (https://en.wikipedia.org/wiki/Contextual_advertising), die wordt toegespitst op de inhoud van weergegeven pagina. De Foundation vindt het ook opdringerig om aan lezers advertenties voor te schotelen op basis van hun locatie.

Indien u meer wilt weten over de geschiedenis van discussies over adverteren op Wikipedia, waarbij zowel voor- als nadelen besproken zijn: de vrijwilligersgemeenschap heeft er een pagina over geschreven op https://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Advertisements.

Nogmaals bedankt voor uw interesse. Neem gerust contact met ons op als u verder nog vragen hebt.

Met vriendelijke groet,

Krediet/Debitkaart

Beste {{ticket.requester.first_name}},

Bedankt voor uw e-mail. Het spijt ons dat u problemen ondervond bij het gebruik van ons donatieformulier.

Indien uw betaling geweigerd werd of indien u niet in staat was om uw kaartgegevens op onze donatiepagina in te voeren, controleer dan uw debetkaart/creditcard op het volgende:

a. Uw creditcard/debetkaart moet voor internationaal gebruik worden ingeschakeld. Kaarten die alleen in uw eigen land kunnen worden gebruikt (oftewel binnenlandse kaarten), worden op dit moment mogelijk niet geaccepteerd.

b. Creditcards uit de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Canada worden alleen in deze landen geaccepteerd.

c. Het is mogelijk dat niet alle virtuele kaarten op dit moment worden geaccepteerd. Virtuele kaarten worden vaak gebruikt voor online aankopen om de vertrouwelijke gegevens op uw fysieke kaart te beschermen. Maar we kunnen u ervan verzekeren dat onze donatieverwerking wordt ondersteund door professionele, volledig compatibele verwerkers en dat uw informatie uiterst veilig is. Dus als je virtuele kaart wordt geweigerd, kunt u in plaats daarvan gebruikmaken van uw gewone creditcard/debetkaart.

d. Als u gebruikmaakt van uw debetkaart, let er dan op dat de verificatiecode (CVC-code) optioneel is. Als uw debetkaart niet beschikt over een verificatiecode dan kunt u dat veld gewoon overslaan.

Onze excuses voor het eventuele ongemak dat dit kan veroorzaken, maar we zijn beperkt tot de mogelijkheden die onze betalingsverwerkers bieden en we hopen er in de toekomst meer toe te voegen. Voor andere donatiemogelijkheden kunt u terecht op http://wikimediafoundation.org/wiki/Ways_to_Give/en. Neem gerust contact met ons op als u verder nog vragen of opmerkingen hebt, of als u meer informatie hebt betreffende de problemen rond uw donatie.

Met vriendelijke groet,

Verzoek om hulp

Beste {{ticket.requester.first_name}},

Bedankt dat u bij deze gelegenheid aan de Wikimedia Foundation denkt.

Zoals u wellicht al weet, is de Wikimedia Foundation een charitatieve entiteit die steunt op de welwillendheid van onze gebruikers en vrienden, en wel een non-profit liefdadigheidsinstelling met een zeer specifiek doel, namelijk het ontwikkelen en onderhouden van online, gratis, open content encyclopedieën, verzamelingen van citaten, studieboeken en andere verzamelingen van documenten, informatie, en andere informatieve databanken in alle talen van de wereld, die gratis naar het publiek verspreid worden. Aangezien we een non-profitorganisatie zijn die zetelt in Florida (Verenigde Staten), verbieden lokale en nationale wetgevingen ons onze tegoeden of middelen voor iets anders dan dit doel te gebruiken.

We betreuren het dat we niet in staat zijn om u te helpen.

Met vriendelijke groet,

Start periodieke donatie

Beste {{ticket.requester.first_name}},

Bedankt voor uw e-mail en voor uw interesse in het ondersteunen van de Wikimedia Foundation. Een automatische maandelijkse donatie kan online via PayPal of met uw creditcard/debetkaart worden ingesteld op de volgende pagina: http://wikimediafoundation.org/wiki/Ways_to_Give/en.

Nogmaals hartelijk bedankt voor uw steun aan de Wikimedia Foundation en vrije kennis. Neem gerust contact met ons op als u verder nog vragen hebt.

Met vriendelijke groet,

Doneren met contant geld

Beste {{ticket.requester.first_name}},

Bedankt voor uw e-mail. De Wikimedia Foundation accepteert donaties per cheque, creditcard, PayPal, bankoverschrijving, evenals vele andere mogelijkheden afhankelijk van uw land. Helaas kan de Wikimedia Foundation geen donaties van contant geld aannemen. Zie http://wikimediafoundation.org/wiki/Ways_to_Give/en voor meer informatie over hoe u aan de Wikimedia Foundation kunt doneren.

Met vriendelijke groet,

Bank Transfer-Worldwide

Hi {{ticket.requester.first_name}},

Thank you for your email and interest in supporting free knowledge. While the Wikimedia Foundation does not have a local bank account in your country, we do have two accounts that accept international transfers: https://wikimediafoundation.org/wiki/Ways_to_Give/en#Bank_transfer

US Bank

Wikimedia Foundation Citibank 590 Market Street San Francisco, US 94104 415-982-2960

International SWIFT code CITIUS33 A/C# 203129580

European Union Bank

Wikimedia Foundation J.P. Morgan Chase Bank, N.A., London 25 Bank Street Canary Wharf London E14 5JP

Account number: IBAN GB49CHAS60924241034730 BIC CHASGB2L

A couple of things to keep in mind when making an international transfer:

1. The Wikimedia Foundation attempts to receive funds in your currency, but this is not always possible due to international and bank regulations.

2. The Foundation does not charge a transfer fee for donations, but this is something that your local bank may initiate.

We highly recommend checking with your local bank before initiating a transfer to make sure you understand any charges that you may incur by making a donation to Wikimedia. Thank you again for your support, and please feel free to contact us with any further questions.

Sincerely,

Donation Security

Hi {{ticket.requester.first_name}},

Thank you for your email and your interest in supporting free knowledge.

We understand your concerns, and you can never be too careful when sharing your financial information. Please rest assured that the Wikimedia Foundation donation pages are extremely secure and powered by Verisign Trusted. After clicking a banner or following a donation link, the page you're taken to is on a secured site (https); all information is encrypted and handled following the highest standard of data protection.

Thank you again for donating to the Wikimedia Foundation. Please feel free to contact us with any further questions.

Sincerely,

Donor Suggestion TY

Hi {{ticket.requester.first_name}},

Thank you for your email and your interest in supporting the Wikimedia Foundation and free knowledge. Thank you also for your suggestion. It's a good one, and we will add it to the existing list of proposed improvements. We may have higher priorities to implement in the immediate term, but appreciate your input in making the donation process the best it can be.

Sincerely,

Tech Issues Catch-All

Hi {{ticket.requester.first_name}},

Thank you very much for your feedback and your interest in donating to the Wikimedia Foundation. We apologize that you are having difficulty donating at this time. We are working with our tech team and payment processors to identify and rectify this problem. We thank you for your patience and hope to have this issue resolved as soon as possible.

Sincerely,

We Love You, Too!

Hi {{ticket.requester.first_name}},

On behalf of the Wikimedia Foundation and the tens of thousands of editors who edit Wikipedia and its sister sites, thank you for your kind words -- we're incredibly appreciative of your support!

Sincerely,