Wikimedia Foundation elections/2021/Candidates/Reda Kerbouche/ca

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Wikimedia Foundation elections/2021/Candidates/Reda Kerbouche and the translation is 100% complete.

Reda Kerbouche

Reda Kerbouche (Reda Kerbouche)

Reda Kerbouche (talk meta edits global user summary CA  AE)

Resum de dades
Wiki Indaba 2018
Declaració en vídeo
  • Editorials:
    • Wikimedista des de: 2010
    • Wikis on és actiu: Viquipèdia en francès, Viquipèdia en àrab, Viccionari en tacawit (administrador), Commons.
statement (Not more than 450 words) Quant a mi:

La meva experiència professional sempre ha estat relacionada amb la direcció i el lideratge. Vaig començar creant la meva pròpia empresa en el camp de la cultura, i després em van convidar a treballar amb grans minoristes europeus i empreses multinacionals de França i Suècia. En paral·lel als meus projectes personals en l'àmbit cultural, a partir del 2019 treballo amb associacions culturals d'Algèria col·laborant amb la UNESCO per promoure el patrimoni material i immaterial. He creat una organització a Algèria, Inventaire Citoyen du Patrimoine, on sóc cofundador i director financer. Tinc el títol d'especialista i tinc un doctorat en gestió per la Universitat de Sant Petersburg.

Vaig néixer a l'Àsia, vaig créixer a l'Àfrica i visc a Europa i entre aquests tres continents (em sento un fill del món). Sóc membre fundador i director del Grup d'Usuaris Wikimedistes en Tamazight i cap de comunicació de Wikimedia Algèria des del 2014. Sóc membre actiu de la comunitat amb diverses contribucions als projectes Wikimedia des de 2010. En els darrers anys he organitzat i dirigit diversos projectes de Wikimedia. Dono suport a totes les comunitats, sobretot llengües indígenes. He organitzat amb el meu grup diversos concursos de Wikimedia. Vaig presentar diversos projectes a diverses conferències arreu del món sobre Wikimedia, el 2018 vaig fer una petita presentació sobre el moviment Wikimedia en un esdeveniment de la UNESCO a Tunis.

Parlo francès, àrab, rus, tacawit, i treballo en anglès i estic aprenent alemany. Treballo per desenvolupar llengües africanes i indígenes, el 2019 vaig poder iniciar el procés de creació del Viccionari en tacawit (la primera comunitat lingüística que es va trobar en un projecte diferent de la Viquipèdia). Vaig estar als comitès organitzadors de WikiIndaba i WikiArabia. També sóc membre del Comitè Organitzador de Wiki Indaba i exmembre del Comitè d'Afiliacions.

Quant als meus objectius:

  • Com a membre actiu de la comunitat a nivell internacional i amb la meva experiència personal, sé que podem fer-ho millor. Molts afiliats (especialment els grups d'usuaris) no poden rebre beques per satisfer les seves necessitats i lluiten dia i nit per existir. Aquest problema és molt comú en tots els moviments de codi obert. El gran repte serà trobar una solució que ajudi tots els voluntaris de tot el món a fer la seva tasca promovent el moviment, especialment quan l'accés als nostres recursos és difícil.
  • Més diversitat en el moviment. Sempre diem que tenim un moviment divers, però de fet, encara hem de treballar-hi, sobretot en els grups de gènere i de minories.
  • El meu major somni és que el nostre moviment visqui fora de la política perquè tots els pobles, països, gèneres, cultures, religions visquin amb l'únic propòsit de promoure el coneixement lliure. Si podem aconseguir-ho, podrem complir diversos punts del desenvolupament sostenible.
Top 3 Board priorities 1. Garantir un tracte igualitari per a tots els moviments de Wikimedia sense excepció. Iniciar noves activitats que tinguin com a objectiu reduir i eliminar les desigualtats en el moviment

2. Trobar una solució als problemes sorgits amb el finançament de determinades afiliacions reconegudes per la Fundació

3. Crear noves associacions on no existeixin i acompanyar persones del moviment a treballar entre elles.

Top 3 Movement Strategy priorities 1. Més diversitat d'habilitats i coneixements en la governança de la fundació, per resoldre problemes aturats o ignorats.

2. Difondre el moviment allà on no existeix, per atraure noves competències i ajudar els que existeixen a créixer i desenvolupar-se.

3. Oferir seguretat i inclusió a tots els que ho necessitin.

Verificació Verificació realitzada pel Comitè Electoral o per personal de la Fundació Wikimedia.
Elegibilitat: Artículo bueno.svg Verificat
Verificat per: Matanya (talk) 20:18, 1 July 2021 (UTC)[]
Identificació: Artículo bueno.svg Verificat
Verificat per: Joe Sutherland (Wikimedia Foundation) (talk) 18:17, 29 June 2021 (UTC)[]