Kezdőlap

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to: navigation, search

Meta-Wiki

Üdvözlünk a Meta-Wikiben, a Wikimédia projektek és a Wikimédia mozgalom globális közösségi oldalán. A Meta-Wiki megbeszélései a koordinációtól és dokumentációtól a jövőbeli Wikimédia-tevékenységek tervezéséig és elemzéséig terjednek.

Más meta-központú wikik, mint a Wikimedia Outreach, specializált projektek, amelyeknek a gyökere a Meta-Wikin van. Kapcsolódó megbeszélések vannak még a levelezőlistákon (különösen a wikimedia-l nevűn, és az alacsony forgalmú társán, a WikimediaAnnounce-on), az IRC csatornákon a Freenode-on, a Wikimédia csatlakozások önálló wikijein és más helyeken.

Történések Kérések

November 2017

Bulbgraph.svg 6–19: You can propose new tools and technical improvements in the 2017 Community Wishlist Survey.
Commons-logo.svg 1-30: First edition of the Wiki Science Competition.
Wikipedia-W-bold-in-square.svg 1: Third edition of the Wikipedia Asian Month.

Október 2017

Wikimedia-logo.svg 27: The Wikimedia Foundation announced the appointment of Toby Negrin as Chief Product Officer (CPO).
Wikimedia-logo.svg 26: You are invited to declare your endorsement and voice your opinion on the finalized strategic direction.
Wikimedia-logo.svg 16: The Wikimedia Foundation announced the appointment of Raju Narisetti to its Board of Trustees for a term of three years effective October 2017.
Wikimedia-logo.svg 13: The Funds Dissemination Committee invites you to review any or all submitted proposals for Annual Plan Grants during this community review period (1–30 October 2017).
Commons-logo.svg 11: Wikimedia Commons will be in read only mode for approximately 30 minutes on Wednesday, 11 October, starting at 6:00 UTC.

Szeptember 2017

Wikimedia-logo.svg 29: The Fundraising Team published the 2016-2017 Fundraising Report.

Augusztus 2017

Wikimedia-logo.svg 8–24: Share your feedback on the draft strategic direction, a basis on which strategic plans will be built.

Július 2017

Crystal filetypes.png 1-31: Join the Cycle 3 of the Wikimedia Movement Strategy discussions, and debate about the challenges identified by the research.
Közösség és kommunikáció Alapvető tevékenységek és együttműködés
 » Meta:Babel, a Metával kapcsolatos kérdések.
 » Levelezőlisták és IRC csatornák.
 » Wikimedia találkozók.
 » Wikimédia Nagykövetség, helyi impresszumok nyelv szerint.
 » Wikimédia Fórum, többnyelvű fórum Wikimedia projektek részére.
 » Wikimédisták.
 » Wikimedia Resource Center, a hub for WMF resources
A Wikimédia Alapítvány, a Meta-Wiki és testvérprojektjei
A Wikimédia Alapítvány egy átfogó non-profit alapítvány, amely a Wikimédia szervereket birtokolja, az összes Wikimédia projekt és a MediaWiki domain címeivel, logóival és védjegyeivel együtt. A Meta-Wiki a különböző Wikimédia wikik koordinációs wikije.