Pagina principală

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Main Page and the translation is 100% complete.

Meta-Wiki

Bine ați venit pe Meta-Wiki, site-ul comunității globale pentru proiectele Wikimedia și pentru mișcarea Wikimedia în general. Discuțiile Meta-Wiki variază de la coordonare și documentare până la planificarea și analiza viitoarelor activități Wikimedia.

Alte wiki-uri axate pe meta precum Wikimedia Outreach sunt proiecte specializate, care își au rădăcinile în Meta-Wiki. Discuțiile care au legătură cu Wikimedia au loc de asemenea pe lista de e-mail-uri (în mod particular wikimedia-l, cu echivalentul său cu trafic redus WikimediaAnnounce), canalele IRC pe Libera, wiki-urile individuale afiliați Wikimedia și alte locuri.

Evenimente actuale

Martie 2023

Golden Barnstar Hires.svg

This month we WikiCelebrate : Penny Richards

OOjs UI icon speechBubbles-ltr-progressive.svg March 31–April 2 : WikiCon Portugal 2023.
OOjs UI icon speechBubbles-ltr-progressive.svg February 28–March 28 : Wikimania 2023: Call for program submissions
OOjs UI icon speechBubbles-ltr-progressive.svg February 21–April 24 : Terms of Use update process: The Wikimedia Foundation Legal department is hosting a feedback cycle about updating the Terms of Use. Feedback are welcome in the talk page.
Comunitate și comunicare
Fundația Wikimedia, Meta-Wiki și proiectele sale surori
Fundația Wikimedia este fundația fără scop lucrativ care deține serverele Wikimedia împreună cu numele domeniilor, logo-uri și mărcile de înregistrare ale tuturor proiectelor Wikimedia și MediaWiki. Meta-Wiki este wiki-ul care coordonează diferitele wiki-uri ale Wikimedia.
Other languages: