Jump to content

Trang Chính

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Main Page and the translation is 100% complete.

Meta-Wiki

Chào mừng đến với Meta-Wiki, trang cộng đồng toàn cục của các dự án trực thuộc và liên quan đến Quỹ Wikimedia – một nơi điều phối, soạn thảo tài liệu, lập kế hoạch và phân tích.

Các wiki meta khác như Wikimedia Outreach là những dự án chuyên biệt có nguồn gốc từ Meta-Wiki. Các cuộc thảo luận liên quan cũng diễn ra ở danh sách thư của Wikimedia (cụ thể là wikimedia-l, cùng danh sách tương đương có lưu lượng truy cập thấp WikimediaAnnounce), các kênh IRC trên Libera, các wiki riêng lẻ thuộc các đoàn hội Wikimedia, và nhiều nơi khác.

Tin tức

Tháng 8 năm 2024

August 7 – August 10: Wikimania 2024 in Katowice, Poland.

Tháng 7 năm 2024

July 28: Strategic Wikimedia Affiliates Network online meeting on Movement Charter results
July 26: Deadline for in-person Wikimania registrations. Remote participants may sign up anytime.
July 20–August 3: Universal Code of Conduct Coordinating Committee special election: Community questions for candidates period
July 10–July 19: Universal Code of Conduct Coordinating Committee special election: Call for candidates
July 15: The new Community Wishlist is open for new wish submissions. From now on, it will be possible to submit new wishes at any time. The team working on the Wishlist encourages users to submit a wish in their native language.

Tháng 6 năm 2024

June 25–August 26: 2024 Board election: Pre-onboarding and campaign period
Cộng đồng và liên lạc
Quỹ Wikimedia, Meta-Wiki, và những dự án chị em
Quỹ Hỗ trợ Wikimedia (Wikimedia Foundation) là tổ chức phi lợi nhuận sở hữu những máy chủ Wikimedia cùng với các tên miền, biểu trưngnhãn hiệu của tất cả các dự án WikimediaMediaWiki. Meta-Wiki là wiki điều phối nhiều dự án khác nhau của Wikimedia.