Portada/ca

De Meta
< Portada(S'ha redirigit des de: Portada/Ca)
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Meta-Wiki

Benvingut/uda a Meta-Wiki, el lloc de la comunitat global pels projectes de la Fundació Wikimedia i relacionats, per a la coordinació, documentació i anàlisi d'aquests.

Existeixen altres meta-projectes especialitzats com Wikimedia Outreach i Wikimedia Strategy que tenen les seves arrels a Meta-Wiki. També hi ha debats a les diferents llistes de correu (especialment a wikimedia-l, amb el seu equivalent de baix volum de trànsit WikimediaAnnounce), els canals d'IRC de la xarxa freenode, wikis individuals de les organitzacions de Wikimedia i altres llocs.

Esdeveniments Sol·licituds

Maig 2016

Wikimedia-logo.svg 4 : Submit your questions and join us for two office hours with the Wikimedia Foundation interim Executive Director.
Mediawiki-logo.png 3 : The Maps team of the Discovery department invites editors to have a conversation on how maps might be used within Wikipedia articles.
Wikipedia-W-bold-in-square.svg 1 : Middle East and North Africa (MENA) Artists Month global campaign.

Abril 2016

Crystal filetypes.png 21 : RFC: Initial discussion of possible scenarios of how to select Wikipedia content for the Wikipedia to the Moon project.
Wikimedia-logo.svg 4 : Call for Wikimedia Foundation Audit Committee observers
Wikimedia-logo.svg 1 : The draft of the Wikimedia Foundation Annual Plan for the FY2016-2017 period is available for comment through 30 April.
Comunitat Problemes principals i col·laboració
 » Babel, el lloc per debatre qüestions relacionades amb Meta-Wiki.
 » Mailing lists i IRC.
 » Trobades (meetups).
 » Wikimedia Embassy, una llista de contactes locals per idioma.
 » Wikimedia Forum, fòrum multilingüe pels projectes Wikimedia.
 » Wikimedistes.
Wikimedia Foundation, Meta-Wiki, i els seus projectes germans
La Fundació Wikimedia és la fundació sense ànim de lucre propietària dels servidors de Wikimedia així com dels dominis, logotips i marques registrades de tots els projectes i MediaWiki. Meta-Wiki es el projecte de coordinació per tots els projectes de Wikimedia.