Portada/ca

De Meta
< Portada(S'ha redirigit des de: Portada/Ca)
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Meta-Wiki

Benvingut/uda a Meta-Wiki, el lloc de la comunitat global pels projectes de la Fundació Wikimedia i relacionats, per a la coordinació, documentació i anàlisi d'aquests.

Existeixen altres meta-projectes especialitzats com Wikimedia Outreach i Wikimedia Strategy que tenen les seves arrels a Meta-Wiki. També hi ha debats a les diferents llistes de correu (especialment a wikimedia-l, amb el seu equivalent de baix volum de trànsit WikimediaAnnounce), els canals d'IRC de la xarxa freenode, wikis individuals de les organitzacions de Wikimedia i altres llocs.

Esdeveniments Sol·licituds

Agost 2017

Wikimedia-logo.svg 8-31 : Share your feedback on the draft strategic direction, a basis on which strategic plans will be built.

Juliol 2017

Crystal filetypes.png 1-31 : Join the Cycle 3 of the Wikimedia Movement Strategy discussions, and debate about the challenges identified by the research.

Juny 2017

Wikimedia-logo.svg 20 : Seeking interviewees for research into the communication goals and practices of the Wikimedia Foundation.
Wikimedia-logo.svg 19 : The results of the Funds Dissemination Committee
Wikipedia-W-bold-in-square.svg 15.05 - 30.06 : Met Open Access Artworks Challenge around global art history.
Crystal filetypes.png 11.05 - 12.06 : Join the Cycle 2 of the Wikimedia Movement Strategy discussions, and debate about the themes of our strategic directions.

Maig 2017

Wikimedia-logo.svg 20 : Certified results of the 2017 Wikimedia Foundation Board of Trustees election.
Comunitat Problemes principals i col·laboració
 » Babel, el lloc per debatre qüestions relacionades amb Meta-Wiki.
 » Mailing lists i IRC.
 » Trobades (meetups).
 » Wikimedia Embassy, una llista de contactes locals per idioma.
 » Wikimedia Forum, fòrum multilingüe pels projectes Wikimedia.
 » Wikimedistes.
 » Wikimedia Resource Center, a hub for WMF resources
Wikimedia Foundation, Meta-Wiki, i els seus projectes germans
La Fundació Wikimedia és la fundació sense ànim de lucre propietària dels servidors de Wikimedia així com dels dominis, logotips i marques registrades de tots els projectes i MediaWiki. Meta-Wiki es el projecte de coordinació per tots els projectes de Wikimedia.