Translation requests/WMF/Home/fi

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

Etusivu[edit]

Kuvittele maailma, jossa jokaisella on vapaa pääsy kaikkeen tietoon. Sellaisen maailman luomiseen me olemme sitoutuneet.
Ja tarvitsemme apuasi. Tuethan Wikimedia Foundationia lahjoittamalla jo tänään.

Wikimedian blogi[edit]

Lue Wikimedia Foundationin tuoreimmat uutiset ja näkemykset.

Updates from the Indic Oral Culture Project
The Indian subcontinent is known for its profound cultural and linguistic diversity. The form of cultural expression, transmitted through generations via folk songs, folk tales,...
511KeV 2024-02-27 22:43:09
Documenting culture and heritage, one province at a time
Recently, the Shared Knowledge community in the Philippines embarked on a journey to document a cultural event in the Province of Isabela, located in the...
Lady01v 2024-02-27 22:35:08
Tech/News/2024/09
Other languages: Bahasa Indonesia, Deutsch, English, Ghanaian Pidgin, Tiếng Việt, español, français, italiano, norsk bokmål, polski, português do Brasil, svenska, čeština, русский, українська, עברי...
Uzoma Ozurumba 2024-02-27 15:33:46
What we have gained from Wikimedia
Various voices from Wikimedians
Eugene Ormandy 2024-02-26 10:00:00
Marking the 25th round of My #100WikiDays Writing Adventure on Odia Wikipedia
Hi, I am Sangram Keshari Senapati from Odia Wikimedians User Group and here is my journey on #100wikidays.
Sangram Keshari Senapati 2024-02-25 12:00:00
Wikimedia World 3
Eugene Ormandy introduces the activities of Carma Citrawati, interview articles by Wikimedians, and Wikimedia Cuteness Association.
Eugene Ormandy 2024-02-25 12:00:00

Wikimania pidetään Buenos Airesissa[edit]

Wikimania 2009:n logo.

Säätiö on ilmoittanut, että Wikimanía 2009 pidetään Buenos Airesissa.

Tue meitä[edit]

Wikimedia Foundationin toiminta riippuu pääasiassa käyttäjien antamasta tuesta. Harkitsethan lahjoituksen tekemistä jo tänään, oli se sitten aikaa, rahaa tai laitteistoja. Hyväntekijät-sivu on omistettu eräille Wikimedian hankkeiden ylläpitämistä avustaville yhtiöille ja yksilöille. Wikimedia Foundation ei välttämättä tue yritystukijoidensa toimia.

Wikimedia Foundationilla on Yhdysvalloissa 501(c)(3)-hyväntekeväisyysjärjestön asema, ja lahjoitukset yhdysvaltain kansalaisilta ovat verovähennyskelpoisia. Myös muista maista tulleet lahjoitukset saattavat olla verovähennyskelpoisia. Sivulta lahjoitusten vähennyskelpoisuus löytyy yksityiskohtaisempaa tietoa aiheesta. Lahjoitussivultamme löytyvät ohjeet lahjoitusten tekemiseen PayPalin, MoneyBookersin, postiosoituksen tai tilisiirron kautta. Otathan yhteyttä meihin muunkaltaisten lahjoitusten tapauksessa.

Tiesitkö?[edit]

Tiesitkö, että Wikimedia Commons on multimediavarasto, joka sisältää yli 43,000,000 tiedostoa?

Wikimedian vapaaehtoinen Brianna Laugher esittelee Wikimedia Commonsin sinulle:

Tervetuloa Wikimedia Commonsiin.

Wikimedia Commons perustettiin vain kolme vuotta sitten keinona välttää saman kuvan lataaminen 200 eri wikiin. Se aloitti toimintansa keskitettynä mediavarastona, jonka tarkoituksena oli tehdä Wikimedian hankkeiden muokkaajien elämä sujuvammaksi. Tämän jälkeen Commons on kasvanut nopeasti valokuvaajien, kuvittajien, skannaajien, audiotoimittajien, kääntäjien, organisaattoreiden ja selitysten lisääjien monikieliseksi yhteisöksi.

Lue lisää...

Tietoja säätiöstä[edit]

Wikimedian johtokunta on Wikimedia Foundationin ylin toimivaltainen elin, ja sillä on valta ohjata säätiön toimintaa. Säätiön säännöt ovat luettavissa sivulla Wikimedia Foundationin säännöt. Muut johtokunnan laatimat käytännöt löytävät sivulta käytännöt.

Wikimedia Foundation hoitaa talousarviota, joka koostuu pääosin tietokonelaitteista ja ylläpidosta. Muut kulut sisältävät henkilöresurssit, joita tarvitaan Wikimedian hankkeisiin, vaikkakin useimmat ovat vapaaehtoisia. Tältä sivustolta löytyy luettelo johtokunnan kokouksissa tehdyistä muistiinpanoista.

Viimeisimmät johtokunnan päätökset löytyvät niille varatulta sivulta.

Inside Wikimedia[edit]

Katso ”Inside Wikimedia” -video.

Vuosikertomus[edit]

Vuosikertomus 2007/2008
Vuosikertomus 2007/2008
Lue Wikimedia Foundationin
vuoden 2007/2008
vuosikertomus

Viimeisimmät lehdistötiedotteet[edit]

Lisätietoa löytyy sivulta ajankohtaiset tapahtumat.

Projects of the Wikimedia Foundation (read more...)
 

Yksityisyydensuoja: Mikäli selaat Wikimedian hankkeiden verkkosivuja, emme kerää mitään muuta informaatiota kuin mitä palvelinlokeihin yleensä kerätään. Jos osallistut Wikimedian hankkeisiin, julkaiset samalla kaikki lähettämäsi sanat julkisesti. Sinun tulisi olettaa, että kaikki kirjoittamasi sisältö säilötään ikuisesti. Tähän sisältyvät niin artikkelit, käyttäjäsivut, keskustelusivut kuin kaikki muutkin hankkeiden verkkosivustoilla olevat sivut. Kaikki yksityiskohdat löytyvät virallisesta käytännöstä.