Jump to content

Recaptació de fons/Traducció/Correu d’agraïment 20140606

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising/Translation/Thank you email 20140606 and the translation is 100% complete.

[ifFirstnameAndLastname] Benvolgut/Benvolguda [given name], [elseifFirstnameAndLastname] Estimat/da donant, [endifFirstnameAndLastname]

Gràcies pel teu incalculable regal de difondre el coneixement arreu del món.

{% if "RecurringRestarted" in contribution_tags %} Recentment hem resolt un petit problema tècnic que ha interromput algunes donacions mensuals. Hem restablert la teva donació periòdica, que seguirà el seu curs normal. No et carregarem els mesos que no se t’han cobrat. Moltes gràcies per la teva paciència i suport. Si us plau, no dubtis a contactar-nos a donate@wikimedia.org si tens qualsevol dubte. {% endif %}

{% if "UnrecordedCharge" in contribution_tags %} Fa poc que hem resolt un petit problema tècnic que un petit nombre de persones no hagi rebut confirmació de la seva donació. Aquest correu és un agraïment per la vostra donació efectuada el [date]. Moltes gràcies per la vostra paciència i el vostre suport, i no dubteu en enviar un missatge a donate@wikimedia.org si teniu cap pregunta. {% endif %}

Em dic Lila Tretikov, i sóc la directora executiva de la Fundació Wikimedia. Durant l’any passat, regals com el teu van potenciar els nostres esforços per a expandir l’enciclopèdia en 287 llengües i fer-la més accessible arreu del món. Ara mateix estem centrant els nostres esforços en ajudar aquells que, d’altra manera, no tindrien accés a una educació. Portem coneixement a gent com l’Akshaya Iyengar de Solapur, Índia. Durant la seva infantesa en una petita població vinculada a la indústria tèxtil, feia servir la Viquipèdia com la seva font d’aprenentatge. Per als estudiants d’aquestes àrees, on els llibres són escassos però l’accés a Internet existeix, la Viquipèdia és decisiva. L’Akshaya es va graduar a la universitat a l’Índia i ara treballa com a enginyera informàtica als Estats Units. Ella atribueix la meitat del seu coneixement a Wikipedia.

Aquesta història no és l’única. La nostra missió és plena de reptes. La majoria de la gent que utilitza la Viquipèdia es sorprèn en saber que està dirigida per una organització sense ànim de lucre i finançada per les vostres donacions. Cada any, hi ha suficients persones que donen per poder mantenir la suma de tot el coneixement humà disponible per a tothom. Gràcies per fer possible aquesta missió.

En nom dels gairebé cinc-cents milions de persones que llegeixen la Viquipèdia, milers d’editors voluntaris i el personal de la Fundació, et dono les gràcies per mantenir la Viquipèdia en línia i sense publicitat un any més.

Moltes gràcies,

Lila Tretikov
Directora executiva,
Fundació Wikimedia
donate.wikimedia.org

Moltes empreses doblen la donació que fan els seus treballadors: per favor, comprova si la teva empresa té un programa similar.

Per a la vostra informació: La vostra donació, numero [contributionId] amb data [date] va ser de [amount].

[ifRecurring] Aquesta donació forma part d’una donació periòdica. Cada mes es realitzarà un cobrament per part de la Fundació Wikimedia fins que ens avisi. Si volgués cancel·lar la subscripció, consulteu les nostres [#recurringCancel instruccions de cancel·lació simple]. [endifRecurring]

Aquesta carta serveix de rebut de la donació. Aquesta donació no implica, en cap cas, fins lucratius. La Wikimedia Foundation, Inc. és una organització sense ànim de lucre amb l’exemció d’impostos 501(c)(3) al Estats Units. La nostra adreça és 149 New Montgomery, 3rd Floor, San Francisco, CA, 94105. Número d'exempció d'impostos: 20-0049703.

Opció per a donar-se de baixa:

Com a donant, ens agradaria mantenir-te informat de les activitats que desenvolupa la comunitat de voluntaris i de les campanyes de recaptació de fons. Si t’estimes més no rebre aquest tipus de correus, per favor, prem a sota i et traurem de la llista.

[#unsubscribe donar-se de baixa]

Si us plau, ajuda’ns a [#translate traduir] aquest correu electrònic.