Jump to content

Dhurime parash /Përkthime/Email falemnderimi 20140606

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising/Translation/Thank you email 20140606 and the translation is 80% complete.
Outdated translations are marked like this.

[ifFirstnameAndLastname] I dashur [given name], [elseifFirstnameAndLastname] I dashur dhurues, [endifFirstnameAndLastname]

Ju faleminderit për dhuratën tuaj të paçmuar për përhapjen e diturisë tek çdo njeri në të gjithë botën.

{% if "RecurringRestarted" in contribution_tags %} Kohët e fundit rregulluam një problem teknik, i cili pezullonte disa dhurime periodike mujore. Problemi u zgjidh dhe dhurimet periodike do të vazhdojnë normalisht. Per të gjithë muajt që problemi egzistonte dhurimet janë anulluar. E vlerësojmë sinqerisht mbështetjen tuaj dhe per ç'do pyetje që mund të keni na e dërgoni në adresën donate@wikimedia.org {% endif %}

{% if "UnrecordedCharge" in contribution_tags %} Kohët e fundit rregulluam një problem teknik, prej të cilit një numri të vogël dhuruesish nuk u arrinte vërtetimi i dhurimit. Ju lutemi të pranoni këtë email si shenjë falemnderimi për dhurimin tuaj në datën [date]. E vlerësojmë sinqerisht mbështetjen tuaj dhe per ç'do pyetje që mund të keni na e dërgoni në adresën donate@wikimedia.org {% endif %}

Emri im është Lila Tretikov. Unë jam Drejtoresha e Shërbimit e Fondacionit Wikimedia. Gjatë vitit të kaluar, dhurata si kjo e juaja kanë forcuar përpjekjet tona për të zgjëruar enciklopedinë në 287 gjuhë dhe ta bëjnë atë të përdorueshme në të gjithë botën. Ne përpiqemi që të ndihmojmë edhe ata që nuk kanë mundësi të arsimohen . Ne sjellim njohuri tek njerëzit, si Akshaja Ijengar nga Solapuri i Indisë. Duke u rritur në këtë qytet të vogël të prodhimit të tekstilit, ajo e ka përdorur Wikipedian si burimin kryesor të të mësuarit. Për studentët në këto zona, ku librat janë të pakta, por qasja në internet ekziston, Wikipedia është e dobishme. Akshaja u diplomua në një nga universitet në Indi dhe tani punon si një inxhiniere programesh informatike në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ajo thotë se i detyrohet Wikipedias për gjysmën e njohurive të saj.

Kjo ngjarje nuk është rast i rrallë. Qëllimi ynë është i lartë dhe paraqet vështirësi të mëdha. Shumica e njerëzve që përdorin Wikipedian janë të befasuar kur dëgjonë se është e drejtuar nga një organizatë jo-fitimprurëse dhe mbajtur vepruese nga dhurimet tuaja. Çdo vit, mjaft njerëz dhurojnë për të mbajtur thelbin e të gjitha njohurive njerëzore në përdorim te lirë, për të gjithë. Falëminderit juve që e bëni këtë mision të jetë i mundur.

Në emër të gjysëm miliard njerëzve që e lexojnë Wikipedian , mijëra redaktorëve vullnetarë, dhe personelit të Fondacionit, unë ju falënderoj për mbajtjen e Wikipedias online dhe pa reklama , edhe këtë vit.

Faleminderit,
Lila

Lila Tretikov

Drejtoresha e Shërbimit,
Fondacioni Wikimedia

donate.wikimedia.org

Many employers will match employee contributions: please check with your company to see if they have a corporate matching gift program.

Për të dhënat tuaja: Dhurimi juaj, me numrin [contributionId], më [date] ka qenë [amount].

[ifRecurring] Ky donacion është pjesë e një abonim të përsëritur. Pagesat mujore do të tërhiqen nga Fondacioni Wikimedia deri sa të na njoftoni për ta ndaluar. Nëse ju dëshironi të anuloni pagesat, ju lutem shikoni [#recurringCancel manualin e anulimit]. [endifRecurring]

Kjo letër mund të shërbejë si një rregjistrim i dhurimin tuaj. Asnjë mall ose shërbim nuk është furnizuar, në tërësi ose në pjesë, për këtë kontribut. Fondacioni Wikimedia, Inc. është një korporatë jo-fitimprurëse bamirëse me statusin tatimor të përjashtuara 501(c)(3) në Shtetet e Bashkuara. Adresa jonë është 149 New Montgomery, 3rd Floor, San Francisco, CA, 94105. Numri i lirimit nga tatimet i SHBA-ve është 20-0049703

Bëni një zgjedhje :

Ne do të donim që juve si dhurues të ju mbajmë të informuar për aktivitetet tona të komunitetit dhe kontributet. Nëse ju megjithatë nuk preferoni të merrni e-mail të tillë nga ne, ju lutemi klikoni më poshtë dhe ne do të ju largomë nga lista.

#unsubscribe Anulloni abonimin]


Ju lutem të na ndihmoni ta [#translate përkëthejmë] këtë e-mail.