Fundraising 2011/Problems donating/sl

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Translation instructions
  • For pages marked "Missing" or "In progress", click the page title and start translating. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • For pages marked "Needs updating", compare the page to the source page and update the translation accordingly. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • It is important to have someone else proofread the translated page! If you have proofread a page and it is ready for publication, click "edit status" and change that page's status to ready.
  • If you are changing something that has already been published, change its status back to ready for it to be published again.

If you have any questions or feedback regarding the translation process, please post them here. Translation FAQ

Če imate z nakazilom prispevka težave ali želite kaj vprašati, vas prosimo, da najprej preberete odgovore na spodaj navedena pogosto zastavljena vprašanja. Če imate še vedno dvome ali potrebujete pomoč pri sledenju vaše transakcije, prosimo pišite na donate@wikimedia.org ali pokličite +1-877-600-9454.

Prazna stran po tem, ko ste prispevali, in odsotnost zahvalnega e-poštnega sporočila s potrdilom o plačilu
To je znana težava, s katero se trenutno spopada naša tehnična ekipa. Vaše nakazilo je bila najverjetneje obdelano, zato vas prosimo, da ne poskušate ponoviti prispevka. Zahvalno e-poštno sporočilo boste prejeli v roku 3 delovnih dni po nakazilu prispevka. Če nujno potrebujete potrdilo o plačilu ali niste prejeli zahvalnega e-poštnega sporočila v roku 3 delovnih dni, vas prosimo, da nam pišete na donate@wikimedia.org.
Je ta spletna stran varna?
Donacijska spletna stran Fundacije Wikimedija je zelo varna in zaščitena s certifikatom Verisign Trusted. Kadar kliknete na oglasno sporočilo ali pa sledite povezavi za donacijo, ste vselej preusmerjeni na varno spletno stran (https); vse podatkovne transakcije na tej spletni strani so kodirane in obdelane z najvišjim standardom podatkovne zaščite.
Moja priljubljena plačilna metoda še ni podprta s strani Fundacije Wikimedija
Žal nam je, da vam trenutno ne moremo ponuditi izvedbe nakazila z vašo priljubljeno plačilno metodo; v prihodnjih zbiranjih prispevkov nameravamo izboljšati možnost prispevanja v drugih valutah. Vsekakor pa bi radi izvedeli, katere metode pogosto uporabljate vi osebno ali pa so pogosto v uporabi vaši državi – prosimo vas, da nam pošljete e-poštno sporočilo s povratno informacijo in v njem navedete vašo državo in način plačilne metode. Te možnosti bomo poskušali dodati v bližnji prihodnosti. Do tedaj pa vas prosimo, da pogledate našo prispevno stran za druge možnosti prispevanja, ki so trenutno na voljo.