Jump to content

Donacions 2012/Traducció/Crida de la Poongothai

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/Poongothai Appeal and the translation is 100% complete.

1 Quan em vaig jubilar, el meu fill estava preocupat perquè no em rovellés. Per això em va introduir en la Viquipèdia. Em va explicar que qualsevol hi pot fer aportacions i em va ensenyar com fer-ho.

Des d'aleshores he creat articles sobre les funcions quadràtiques, probabilitat, quadres, gràfics i altres. Tot plegat, he fet 7000 edicions.

Escric en tamil: el meu idioma preferit i la meva llengua materna, parlat per 85 milions de persones a tot el món. També he pujat més de 6000 arxius d'àudio al Viccionari, per a mostrar pronunciacions correctes de paraules tamil comunes. Ara més persones poden compartir aquest bonic idioma.

Essent mestra i mare, estava sempre atrafegada. Però ara, que estic jubilada i els meus fills s'han fet grans, el meu temps és per a mi -les 24 hores del dia! I dedico els dies a la Viquipèdia.

Sóc voluntària. Ningú no em paga. Però editar la Viquipèdia s'ha convertit en el treball de la meva vida. Encara que ja no estic a l'aula, estic fent el que més m'interessa: ajudar una nova generació d'estudiants a que aprenguin, en la llengua que m'estimo.

Tothom té alguna cosa que pot compartir. Si us plau feu un donatiu de 5, 20 o 50 euros per a ajudar la Viquipèdia a prosperar.

Bio

La Poongothai Balasubramanian viu a Coimbatore, a Tamil Nadu, on va fer de professora durant molts anys. Va començar a fer edicions a la Viquipèdia el 2010. Des de llavors ha creat 250 articles i ha enregistrat la pronúncia de 6000 paraules. El seu nom d'usuari a la Viquipèdia s'inspira en la novel·la "Matar un rossinyol", la seva preferida.