Οικονομική εκστρατεία 2012/Μετάφραση/Έκκληση της Poongothai

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/Poongothai Appeal and the translation is 100% complete.

1 Όταν συνταξιοδοτήθηκα, ο γιος μου ανησυχούσε ότι θα σκουριάσω. Κι έτσι μου σύστησε τη Βικιπαίδεια. Μου εξήγησε ότι ο καθένας μπορούσε να συνεισφέρει και μου έδειξε πως να το κάνω.

Από τότε, έχω δημιουργήσει άρθρα για τις τετραγωνικές λειτουργίες, τις πιθανότητες, τα διαγράμματα, τα γραφήματα, και πολλά άλλα. Έχω κάνει 7.000 επεξεργασίες συνολικά.

Γράφω στη γλώσσα Ταμίλ: την αγαπημένη και μητρική μου γλώσσα, που μιλιέται από 85 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Έχω επίσης ανεβάσει περισσότερα το 6,000 ηχητικά αρχεία στο Βικιλεξικό, δείχνοντας έτσι την κατάλληλη προφορά για συνηθισμένες λέξεις στην Ταμίλ. Τώρα περισσότεροι άνθρωποι θα μπορούν να μοιραστούν αυτή την όμορφη γλώσσα.

Ως καθηγήτρια και μητέρα ήμουν πάντοτε απασχολημένη. Αλλά τώρα που έχω συνταξιοδοτηθεί και τα παιδιά μου έχουν μεγαλώσει ο χρόνος είναι δικός μου -- και οι 24 ώρες της ημέρας! Και περνάω κάθε μου μέρα στη Βικιπαίδεια.

Είμαι εθελόντρια. Κανένας δε με πληρώνει. Αλλά το να βοηθάω με τη συνεισφορά μου τη Βικιπαίδεια έχει γίνει το έργο της ζωής μου. Ακόμα κι αν δεν είμαι μέσα στην τάξη, εξακολουθώ να κάνω αυτό που με απασχολεί περισσότερο: βοηθώντας μια νέα γενιά μαθητών να μαθαίνουν, στη γλώσσα που αγαπώ.

Ο καθένας έχει κάτι που μπορεί να μοιραστεί. Παρακαλούμε κάντε μια δωρεά των $5, $20 ή $50 για να βοηθήσετε τη Βικιπαίδεια να αναπτυχθεί.

Bio

Η Poongothai Balasubramanian ζει στο Coimbatore, Tamil Nadu, όπου δίδαξε για πάρα πολλά χρόνια. Άρχισε να συνεισφέρει στη Βικιπαίδεια από το 2010. Από τότε, έχει δημιουργήσει 250 λήμματα και έχει ηχογραφήσει την προφορά για 6,000 λέξεις. Το όνομα χρήστη της στη Βικιπαίδεια το έχει εμπνευστεί από το αγαπημένο της μυθιστόρημα:To Kill A Mocking Bird.