Trang Chính

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to: navigation, search

Meta-Wiki

Chào mừng bạn đến với Meta-Wiki, trang cộng đồng toàn cục của các dự án trực thuộc và liên quan đến Quỹ Wikimedia, một nơi điều phối, soạn thảo tài liệu, lập kế hoạch và phân tích.

Một số wiki liên kết cộng đồng khác như Wikimedia Outreach là các dự án chuyên trách xuất phát từ Meta-Wiki. Các cuộc thảo luận cũng diễn ra trên danh sách thư của Wikimedia (nhất là wikimedia-l, nằm trong nhóm WikimediaAnnounce lưu lương thấp), các kênh IRC trên freenode, wiki của các đoàn hội Wikimedia, và một số trang khác.

Tin tức Yêu cầu

Tháng 11 2017

Bulbgraph.svg 6–20: You can propose new tools and technical improvements in the 2017 Community Wishlist Survey.
Commons-logo.svg 1-30: First edition of the Wiki Science Competition.
Wikipedia-W-bold-in-square.svg 1: Third edition of the Wikipedia Asian Month.

Tháng 10 2017

Wikimedia-logo.svg 27: The Wikimedia Foundation announced the appointment of Toby Negrin as Chief Product Officer (CPO).
Wikimedia-logo.svg 26: You are invited to declare your endorsement and voice your opinion on the finalized strategic direction.
Wikimedia-logo.svg 16: The Wikimedia Foundation announced the appointment of Raju Narisetti to its Board of Trustees for a term of three years effective October 2017.
Wikimedia-logo.svg 13: The Funds Dissemination Committee invites you to review any or all submitted proposals for Annual Plan Grants during this community review period (1–30 October 2017).
Commons-logo.svg 11: Wikimedia Commons will be in read only mode for approximately 30 minutes on Wednesday, 11 October, starting at 6:00 UTC.

Tháng 9 2017

Wikimedia-logo.svg 29: The Fundraising Team published the 2016-2017 Fundraising Report.

Tháng 8 2017

Wikimedia-logo.svg 8–24: Share your feedback on the draft strategic direction, a basis on which strategic plans will be built.

Tháng 7 2017

Crystal filetypes.png 1-31: Join the Cycle 3 of the Wikimedia Movement Strategy discussions, and debate about the challenges identified by the research.
Cộng đồng và liên lạc Các vấn đề cốt lõi và hợp tác
 » Babel, thảo luận về các vấn đề toàn cục.
 » Danh sách thưIRC.
 » Họp mặt.
 » Tòa đại sứ Wikimedia, liên lạc địa phương theo ngôn ngữ.
 » Diễn đàn Wikimedia, diễn đàn đa ngôn ngữ về các dự án.
 » Thành viên Wikimedia.
 » Wikimedia Resource Center, a hub for WMF resources
Quỹ Wikimedia, Meta-Wiki, và những dự án chị em
Quỹ Hỗ trợ Wikimedia (Wikimedia Foundation) là tổ chức phi lợi nhuận sở hữu những máy chủ Wikimedia cùng với các tên miền, biểu trưngnhãn hiệu của tất cả các dự án WikimediaMediaWiki. Meta-Wiki là wiki điều phối nhiều dự án khác nhau của Wikimedia.