Jump to content

Wikimedia Foundation elections/Board elections/2007/Interface translation/diff/ca

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

Note: Not as usual, you have not to move this page into your language. The names of system files are equal on all language wikis.

Title[edit]

Text to be translated This year, four MediaWiki files are added and other two existing ones need to be updated (see below). You are highly recommended to put those messages into your language. Both of those messages are needed sysop hands to be updated on local wikis.

The past year settings are found at Election UI text 2005 and Election UI text 2006.

Thank you for your works in advance!

Messages need to be updated/translated[edit]

What's that?[edit]

boardvote_nosession
displayed for users who hit the vote page without going via Wikimedia.
boardvote_welcome
displayed at the top of the page for users with a valid source wiki session.

Translate the text below

MediaWiki:boardvote_intro[edit]

Benvinguts a les quartes eleccions al Consell d'Administració de la Fundació Wikimedia, la màxima autoritat de govern de la Fundació. En aquests comicis s'escolliran tres persones en representació de la comunitat d'usuaris dels diferents projectes Wikimedia. Els tres candidats més votats restaran elegits membres del Consell per un mandat de dos anys. Ells ajudaran a determinar la direcció que han de prendre els projectes Wikimedia en el futur, individualment i com a grup, i representen els vostres interessos i preocupacions. Decidiran noves maneres de generar ingressos i a què dedicar els diners, entre molts altres temes.

Abans de votar us demanaríem que llegíssiu les propostes dels candidats i les respostes que han donat a les diferents qüestions que se'ls plantejaven. Cadascun dels candidats és un usuari respectat, que ha destinat temps i esforços considerables per a millorar aquests projectes en favor de la lliure distribució de la cultura i el coneixement humà.

Podeu votar tants candidats com vulgueu. Els tres candidats amb més vots seran proclamats guanyadors. En cas d'empat, es farà una segona ronda de desempat.

Recordeu que només podeu votar des d'un sol compte. Encara que tingueu més de 400 edicions en diversos projectes, no teniu dret a votar més d'una vegada. Si voleu canviar el sentit del vostre vot caldrà que ho feu des del compte del projecte que vau utilitzar originalment.

Per a més informació vegeu:

MediaWiki:boardvote_notqualified[edit]

No podeu votar en aquesta elecció. Per a tenir el dret a vot calia haver fet $3 edicions diferents abans de les $2, i la primera edició del vostre compte abans de les $5.

MediaWiki:boardvote_nosession New[edit]

No ha estat possible identificar el vostre compte d'usuari Wikimedia. Si us plau, torneu a entrar al wiki amb el vostre compte registrat i aneu a [[Special:Boardvote]]. El vostre compte ha de tenir un mínim de $1 contribucions fetes abans de $2, i la seva primera edició ha de ser anterior a les $3.

Tingueu en compte també que el vostre navegador ha d'acceptar les galetes (cookies) del nostre servidor extern: wikimedia.spi-inc.org.

MediaWiki:boardvote_welcome New[edit]

Benvingut $1!

MediaWiki:boardvote_blocked New[edit]

Ho sentim, el vostre compte està blocat en el seu projecte. Els usuaris blocats no tenen dret a votar.

MediaWiki:Boardvote_redirecting[edit]

Per millorar la seguretat i la transparència de la votació, aquesta es farà en un servidor independent extern.

D'aquí 20 segons sereu redirigit a aquesta pàgina. [$1 Cliqueu aquí] per anar-hi ara mateix.

Tingueu en compte que us pot aparèixer un avís de certificat de seguretat.