Wikimedia Foundation elections/Board elections/2007/Interface translation/diff/sr

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

Note: Not as usual, you have not to move this page into your language. The names of system files are equal on all language wikis.

Title[edit]

Translators' note[edit]

This year, four MediaWiki files are added and other two existing ones need to be updated (see below). You are highly recommended to translate those messages into your language.

Important: Note that

  • boardvote_intro, boardvote_notqualified, boardvote_nosession, boardvote_welcome and boardvote_blocked messages will be published on SPI wiki by a Election Committee member.
  • The boardvote_redirecting message, instead, needs to be published on the local wiki by its sysop's hand.

So, don't change the translation state to published until 1) boardvote_redirecting is on your wikis and 2) the other messages are updated on SPI wiki.

The past year settings are found at Election UI text 2005 and Election UI text 2006.

Thank you for your works in advance!

Messages need to be updated/translated[edit]

What's that?[edit]

boardvote_nosession
displayed for users who hit the vote page without going via Wikimedia.
boardvote_welcome
displayed at the top of the page for users with a valid source wiki session.
boardvote_redirecting
displayed for users who are being redirected to the other wiki. It is on the source wiki, not on the destination.

Translate the text below

MediaWiki:boardvote_intro[edit]

Добродошли на четврте по реду изборе за Викимедијин Одбор повереника, извршно тело Викимедија Задужбине. Гласамо за три појединца који треба да представљају заједницу корисника различитих Викимедијиних пројеката. То изабрано троје ће служити двогодишњи мандат у Одбору повереника. Они ће помоћи у обликовању будућег правца развоја Викимедијиних пројеката, како појединачно тако и као група, и заступаће ваше интересе и недоумице. Поред бројних других ствари, они ће одлучивати и о начинима за стварање прихода и о расподели новца.

Пре гласања, молимо вас пажљиво прочитајте изјаве кандидата као и одговоре на постављена питања. Сваки од кандидата је цењени корисник, који је завидном количином времена и труда допринео чињењу ових пројеката угодним окружењем које је посвећено стварању и слободном ширењу људског знања.

Можете да гласате за колико год кандидата желите. Три кандидата која добију највећи број гласова ће бити проглашени победницима. У случају нерешеног исхода, биће организован други круг избора.

Молимо вас обратите пажњу на то да можете да гласате са само једног пројекта. Чак и уколико имате преко 400 измена на неколико пројеката, то не значи да имате право да гласате два пута. Уколико накнадно желите да промените ваше гласове, молимо вас учините то са пројекта са кога сте иницијално гласали.

За додатне информације, погледајте:

MediaWiki:boardvote_notqualified[edit]

Нисте остварили услове потребне за гласање на овим изборима. Потребно је да сте направили $3 измена пре $2, и да је ваша прва измена направљена пре $5.

MediaWiki:boardvote_nosession New[edit]

Не могу да одредим ваш Викимедијин кориснички ID. Молим вас, пријавите се на викију где можете да гласате, и идите на [[Special:Boardvote]]. Морате да имате налог са најмање $1 измена пре $2, и са првом изменом направљеном пре $3.

Имајте у виду да ваш браузер мора да буде подешен тако да прима колачиће (cookies) од нашег екстерног сервера за гласање: wikimedia.spi-inc.org.

MediaWiki:boardvote_welcome New[edit]

Добродошли $1!

MediaWiki:boardvote_blocked New[edit]

Жао нам је, блокирани сте на викију на ком сте регистровани. Блокираним корисницима није дозвољено да гласају.


The below is necessary to move to your language wiki, or better to commit SVC, not to SPI one

MediaWiki:Boardvote redirecting[edit]

For improved security and transparency, we are running the vote on an external, independently controlled server.

You will be redirected to this external server in 20 seconds. [$1 Click here] to go there now.

A security warning about an unsigned certificate may be displayed.