Jump to content

Recaptació de fons/Traducció/Correu d'agraïment 2018-10-01

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising/Translation/Thank you email 2018-10-01 and the translation is 100% complete.

[ifFirstnameAndLastname] Benvolgut/Benvolguda [given name], [elseifFirstnameAndLastname] Estimat/da donant, [endifFirstnameAndLastname]

És tot un plaer que la meva feina sigui agrair-te la teva contribució [ifRecurring]mensual[endifRecurring] de [amount] a la Viquipèdia i a la Fundació Wikimedia.

En essència, la història de la Viquipèdia és la d’una persona com tu, que dona una mica de sí mateixa per mantenir obertes les portes del coneixement. La teva contribució [ifRecurring]mensual[endifRecurring] em demostra que l’esperit de la nostra visió segueix en plena forma.

{% if "RecurringRestarted" in contribution_tags %} Fa poc hem resolt un petit problema tècnic que va posar en pausa algunes donacions mensuals. Hem reinstaurat la teva donació periòdica i d’ara en endavantes processarà amb normalitat. No et cobrarem els mesos que no s’ha fet la donació. Gràcies per la teva paciència i suport i, en cas que tinguis preguntes, no dubtis a enviar un correu electrònic a donate@wikimedia.org. {% endif %}

{% if "UnrecordedCharge" in contribution_tags %} Fa poc hem resolt un problema tècnic que va fer que un petit nombre de donants no rebessin la confirmació de la seva donació. Et preguem que acceptis aquest correu electrònic com un agraïment per la teva donació del [date]. Apreciem molt la teva paciència i suport i, en cas que tinguis preguntes, no dubtis a enviar un correu electrònic a donate@wikimedia.org. {% endif %}

[ifRecurring] La teva donació fa que la Viquipèdia segueixi sent independent, i el teu suport mensual és essencial per a la planificació a llarg termini, perquè ens ajuda a veure què pot assolir la Viquipèdia en els propers anys. Un cop al mes, la Fundació Wikimedia cobrarà un donatiu de [amount] del teu compte corrent fins que ens notifiquis que parem. Cada gener t’enviarem un resum de les teves contribucions de l’any anterior. Si vols cancel·lar la teva donació per algun motiu, segueix aquestes [#recurringCancel instruccions de cancel·lació fàcil]. [endifRecurring]

Segurament has fet una donació perquè la Viquipèdia t’és útil. És una de les principals raons que m’explica la gent quan els pregunto per què donen suport a la Viquipèdia. Però el que potser et sorprèn és que una de les principals raons per les quals la gent no realitza cap donatiu és que no s’ho poden permetre.

A la Fundació Wikimedia creiem que ningú no hauria de pagar per aprendre. Creiem que el coneixement sempre hauria de ser gratuït. Mai no cobrarem ningú per fer servir la Viquipèdia. Llavors, com ens podem permetre la infraestructura d’un dels llocs web més populars del món?

Gràcies a la generositat de persones com tu.

La Viquipèdia és teva: ja sigui per llegir-la, editar-la o perdre-t’hi. No som el final del camí, som l’inici.

[ifFirstnameAndLastname] [given name], gràcies per ajudar a fer prosperar el coneixement gratuït. [elseifFirstnameAndLastname] Gràcies per ajudar a fer prosperar el coneixement gratuït. [endifFirstnameAndLastname]

Katherine

Katherine Maher,
Directora executica, Fundació Wikimedia

Moltes empreses doblen la donació que fan els seus treballadors: per favor, comproveu si la vostra empresa té un programa similar.

Per a la vostra informació: La vostra donació, numero [contributionId] amb data [date] va ser de [amount].

Aquesta carta pot servir com a rècord de la vostra donació. Cap bé o servei va ser proporcionat, en sencer o en part, per aquesta contribució. La nostra adreça postal és: Wikimedia Foundation, Inc., P.O. Box 98204, Washington, DC 20090-8204, USA. U.S. tax-exempt number: 20-0049703.

Si no desitgeu rebre propers corrers electrònics sobre donacions de la Fundació Wikimèdia, podeu [#unsubscribe cancel·lar la subscripció instantàniament]. Si us plau verifiqueu si encara us enviem informacions, per a donacions futures.