Jump to content

Adománygyűjtés/Fordítás/Köszönőlevél 2018-10-01

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising/Translation/Thank you email 2018-10-01 and the translation is 100% complete.

[ifFirstnameAndLastname] Helló [given name]! [elseifFirstnameAndLastname] Tisztelt Támogató! [endifFirstnameAndLastname]

Örömömre szolgál, hogy megköszönjem Önnek [amount] összegű, [ifRecurring]havonta nyújtott[endifRecurring] hozzájárulását Wikipédia és a Wikimédia Alapítványt működéséhez.

A Wikipédia története alapvetően arról szól, hogy egy olyan magánszemély, mint például Ön is, egy kis hozzájárulást tesz a felfedezés kapujának nyitva tartásához. Az Ön [ifRecurring]havonta ismétlődő[endifRecurring] hozzájárulása azt mutatja számomra, hogy küldetésünk szellemisége továbbra is él és virul.

{% if "RecurringRestarted" in contribution_tags %} Nemrégiben megoldottunk egy kisebb műszaki jellegű problémát, amely egy időre megakadályozta egyes havi rendszeres hozzájárulások beérkezését. Visszaállítottuk havi rendszeres támogatásai fogadásának lehetőségét, így a folyamat a jövőben megfelelően fog működni. A kimaradt hónapokra eső összeget nem számítjuk fel Önnek. Köszönjük türelmét és támogatását, és amennyiben bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a donate@wikimedia.org e-mail-címen. {% endif %}

{% if "UnrecordedCharge" in contribution_tags %} Nemrégiben megoldottunk egy kisebb műszaki jellegű hibát, aminek következtében, néhány támogatónk nem kapott megerősítést támogatása beérkezéséről. Kérjük, fogadja ezt az e-mailt köszönetünk jeléül a(z) [date]. napján nyújtott támogatásáért. Nagyra értékeljük türelmét és támogatását, és amennyiben bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a donate@wikimedia.org e-mail-címen. {% endif %}

[ifRecurring] Támogatásával segít fenntartani a Wikipédia függetlenségét, és havi rendszeres támogatása rendkívül fontos a hosszú távú tervezés érdekében, hiszen így előrevetíthetjük, mi mindent valósíthat meg a Wikipédia az elkövetkező években. Havonta egy alkalommal, Wikimédia Alapítvány [amount] összeggel megterheli számláját mindaddig, amíg nem értesít minket lemondási szándékáról. Minden év januárjában eljuttatjuk Önhöz az előző évben nyújtott támogatásai összesítését. Amennyiben támogatásának folyósítását bármilyen okból szeretné megszüntetni, kövesse az [#recurringCancel egyszerű lemondást segítő útmutatónkat]. [endifRecurring]

Vélhetően azért támogatott minket, mert hasznos dolognak tartja a Wikipédiát. Általában ez az egyik legfőbb ok, amit az emberek említenek, ha megkérdezem őket, miért támogatják a Wikipédiát. Ami azonban meglepheti Önt, hogy a legfőbb ok, ami miatt sokan nem támogatják a Wikipédiát, mert nem engedhetik meg maguknak.

Mi, a Wikimédia Alapítványnál úgy gondoljuk, hogy az ismeretszerzésért senkinek nem kell fizetnie. Úgy véljük, hogy a tudásnak ingyenesen kell elérhetőnek lennie. A Wikipédia használatáért soha nem fogunk díjat szedni senkitől. Hogyan tudjuk akkor fenntartani a világ egyik legnépszerűbb internetes oldalának infrastruktúráját?

Az Önhöz hasonló emberek nagylelkűségének köszönhetően.

A Wikipédia az Önöké: olvashatják, szerkeszthetik, és elmerülhetnek benne. Nem a célállomás vagyunk, hanem a kezdetek.

[ifFirstnameAndLastname] [given name], köszönjük, hogy segítette az ingyenes tudásszerzés folyamatát. [elseifFirstnameAndLastname] Köszönjük, hogy segítette az ingyenes tudásszerzés folyamatát. [endifFirstnameAndLastname]

Katherine

Katherine Maher
ügyvezető igazgató, Wikimédia Alapítvány

Számos munkaadó nagyvonalúan megduplázza az alkalmazottak adományait: kérjük, érdeklődd meg munkaadódnál, hogy van-e vállalati adománymegduplázó programjuk.

Az adományozás adatai: [date] napon tett, [amount] adományod száma [contributionId].

Ez a levél az adományozásod visszaigazolásának tekinthető. A hozzájárulásod ellentételezéseként semmilyen árut vagy szolgáltatást – egészében vagy részleteiben – nem adtunk át. Címünk: Wikimedia Foundation, Inc., P.O. Box 98204, Washington, DC 20090-8204, Amerikai Egyesült Államok. Amerikai egyesült államokbeli adómentességi szám: 20-0049703.

Ha nem szeretnél a jövőben adománygyűjtéssel kapcsolatos e-maileket kapni a Wikimedia Foundationtől, [#unsubscribe azonnal leiratkozhatsz]. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek ellenére küldünk neked ehhez hasonló visszaigazolásokata jövőbeli adományozásaid esetén.