Jump to content

Fundraising 2008/thank you/fi

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

Jimmy Walesin, Wikipedian perustajan, kiitokset[edit]

Hyvä lukija,

Heinäkuun alusta lähtien yli 125 000 teistä on lahjoittanut yhteensä neljä miljoonaa Yhdysvaltain dollaria (2,87 miljoonaa euroa). Lisäksi olemme saaneet suuria yksittäislahjoituksia ja tukea säätiöiltä kahden miljoonan dollarin edestä. Yhteensä tämä riittää kattamaan toimintakulumme 30. kesäkuuta päättyvän tilivuotemme loppuun asti.

Lahjoituksesi tekee sinusta tärkeän vapaan kulttuurin liikkeen tukijan ja rahoittaa:

  • Päivittäiset toiminnot: palvelinkulut, tietoliikennekaistan ja vain 23 ihmisen henkilökuntamme työn.
  • Wikimedian projektien käyttämien avoimen lähdekoodin ohjelmistojen jatkuvan kehitys- ja parannustyön.
  • Yleisönvalistustapahtumat: työpajat, joissa ihmisille opetetaan Wikipedian käyttöä ja muokkaamista, esimerkiksi Wikipedia Academies.
  • Vapaaehtoistyön tukemisen, auttaen kansainvälistä vapaaehtoisten yhteisöämme hienon työnsä tekemisessä ja laajentamisessa.

Voit yhä osallistua:

Kuuden miljoonan Yhdysvaltain dollarin ylittävät lahjoitukset laitetaan kaikki vararahastoon, joka auttaa meitä nykyisen tilikauden jälkeen syntyvien toimintakulujen maksamisessa. Tukenne jatkuvuus suo myös taloudellisen turvaverkon, joka voi olla hyvin tarpeellinen, jos maailmanlaajuinen taloustilanne edelleen heikkenee.

Osoititte Wikipedian olevan teille tärkeän. Ja osoititte tukevanne tehtäväämme vapaan tiedon levittämisestä koko maailmalle, ilmaiseksi ja ilman mainoksia. Avullanne Wikipedia on tehty kaikkien saatavilla olevaksi ja sellaisena se pysyy.

Arvostan tukeanne suuresti.

Kiitos,

Jimmy Wales

Lahjoita nyt »

Lisätietoa[edit]

Sitenotice[edit]

Wikipedian perustaja
Jimmy Walesin kiitokset