Jump to content

Fundraising 2008/thank you/hu

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

Köszönet a Wikipédia alapítójától, Jimmy Walestől[edit]

Kedves Olvasó!

Július 1. óta több mint 125 ezren 4 millió dollárt adományoztak a Wikimédia Alapítványnak. Emellett több nagyobb ajándékot és alapítványi támogatást is kaptunk, összesen 2 millió dollár értékben. Ezek a bevételek biztosítják a jelenlegi, 2009. június 30-án záruló pénzügyi év működési költségeit.

Támogatásod a szabad kultúra mozgalmának kulcsfontosságú támogatójává tesz, és a következő kiadásokat fedezi:

  • a napi működés költségei: szerverek, tárhelyszolgáltatás, sávszélesség és a csupán 23 fős személyzetünk;
  • a Wikimédia-projekteket futtató nyílt forráskódú szoftverek további fejlesztése és tökéletesítése;
  • helyi rendezvények, mint a Wikipédia Akadémiák: személyes találkozók, ahol többet megtudhatsz a Wikipédia használatáról és szerkesztéséről;
  • önkéntesek támogatása: segítjük a nemzetközi önkéntes közösséget, hogy létrehozhassák és folytathassák bámulatos munkájukat.

Továbbra is részt vehetsz!

Minden adomány a 6 millió dolláros célkitűzésen felül egy tartalékalapba kerül, ami majd segíteni fog minket a költségek fedezésében a mostani pénzügyi éven túl. További támogatásod azt a célt szolgálja, hogy biztosítsa a pénzügyi biztonságot, ha a globális gazdasági körülmények rosszabbodnának.

Bizonyítottad, hogy a Wikipédia fontos számodra és támogatod küldetésünket: elhozni a szabad tudást bolygónk számára, ingyenesen és reklám nélkül. Segítettél, hogy a Wikipédiát továbbra is elérhetővé tegyük az egész világnak.

Nagyra értékelem támogatásodat.

Köszönettel,

Jimmy Wales

Kérlek, adakozz! »

További tudnivalók[edit]

Sitenotice[edit]

Köszönet a Wikipédia alapítójától,
Jimmy Walestől