Jump to content

Дарителска кампания 2012/Превод/Благодарствено писмо

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/Thank you letter and the translation is 80% complete.
Outdated translations are marked like this.

Здравей, [given name],

Благодаря ти сърдечно за твоето дарение за Фондация Уикимедия!

Знам колко е лесно призивите ни да бъдат пренебрегнати и затова много се радвам, че ти се вслуша в тях. Ето така плащаме сметките си — когато хора като теб даряват. Ти и всички други като теб правите това възможно: Уикипедия да продължава да предоставя безплатен и лесен достъп до безпристрастна информация на всички хора по света.

Хората ми казват, че правят дарения за Уикипедия, защото смятат, че е полезна и имат доверие в нея, защото макар и да не е съвършена, те знаят, че е написана за тях. Уикипедия не е създадена с намерението да задоволи интересите на нечия PR кампания, да ти пробута определена идеология или да те убеди да вярваш в нещо, което не е истина. Ние се стремим да казваме истината и успяваме в това начинание с твоя помощ. Фактът, че хора като теб финансират нашия уебсайт, ни прави независими и способни да доставяме това, от което имаш нужда и което очакваш от Уикипедия. Точно както трябва да бъде.

Ти трябва да знаеш, че твоето дарение не покрива само твоите собствени разходи. Обичайно дарителите за Уикипедия плащат не само за това, че използват онлайн енциклопедията, но и за още много потребители по света. Благодарение на направеното от теб дарение едно интелигентно и амбициозно малко момиченце от Бангалор учи самостоятелно у дома си програмиране. Домакиня на средна възраст от Виена открива повече за болестта на Паркинсон, с която била диагностицирана наскоро. Писател е погълнат от своето мащабно изследване на английската литература от средата на XIX век. Десетгодишно момче от Сан Салвадор наскоро е открило творчеството на Карл Сейгън.

От името на всички тези хора и останалите половин милиард читатели на Уикипедия и на другите ни уебстраници и проекти ти благодаря, че си част от нашата общност и полагаш усилия да направим всичкото човешко познание достъпно за всеки от нас. Твоето дарение прави света по-добро място. Благодаря ти.

Повечето хора не знаят, че Уикипедия се поддържа от некомерсиална организация. Ако прецениш, можеш да споделиш този имейл с някои от приятелите си, за да ги насърчиш и те да дарят. Ако проявиш интерес, можеш да добавиш нова информация в Уикипедия. Ако видиш печатна или някаква друга малка грешка, моля те, поправи я. А ако откриеш нещо липсващо – го добави. Полезна информация ще откриеш [$url1 тук]; с нея ще ти бъде по-лесно в началото. Не се притеснявай, ако допуснеш грешка. Това е нормално, когато хората за първи път започват редактиране и ако се случи, други уикипедианци ще я оправят след теб.

Не се притеснявайте на сбъркате: нормално е да се случи когато започнете да редактирате, а ако това стане други Уикипедианци ще са щастливи да поправят грешката вместо вас.

Ще използваме парите ти внимателно, за да оправдаем твоето доверие.

Благодаря,
Сю

Сю Гарднър
Изпълнителен директор,
Фондация Уикимедия [1]

Можеш да ни последваш в [#twitter Twitter], [#identica identi.ca] или [#google Google+], да ни харесаш във [#facebook Facebook] и [#blog да прочетеш нашия блог]. Тук можеш да откриеш [#annual Годишния отчет на Фондация Уикимедия за 2010-2011 г.], [#plan Годишния ни план за 2012-2013 г.] и [#strategic Стратегическия ни план за следващите пет години]. Можеш също така да си купиш стоки на Уикипедия на: [#shop shop.wikimedia.org].

За записа: Вашето дарение на $дата беше $сума.

[ifRecurring]

This donation is part of a recurring subscription. Monthly payments will be debited by the Wikimedia Foundation until you notify us to stop. If you’d like to cancel the payments please see our [#recurringCancel easy cancellation instructions].

[endifRecurring]

Опция за отписване: Като наш дарител бихме искали да бъдеш информиран/а за дейността на общността ни и за дарителските кампании. Ако обаче предпочиташ да не получаваш подобни писма от нас, моля, отбележи го в полето по-долу и ще премахнем името ти от списъка:

[#unsubscribe Отписване]

Това писмо може да послужи като запис за вашето дарение. За този принос нито изцяло, нито частично се полагат някакви стоки или услуги. Фондация Уикимедия е нестопанска благотворителна организация със статут на освободена от данъци 501(c)(3)в САЩ, индекс 20-0049703. Нашият адрес е 149 New Montgomery, 3rd Floor, San Francisco, CA, 94105. U.S.


Please help us to [#translate translate] this email.