Jump to content

Innsamlingsaksjonen 2012/Oversettelser/Takkebrev

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/Thank you letter and the translation is 84% complete.
Outdated translations are marked like this.

Kjære [given name]

Takk for din støtte til Wikimedia Foundation. Du er best!

Det er en enkel sak å se bort fra innsamlingsbannerne våre, men jeg er veldig glad for at du ikke gjorde det. Det er på denne måten WIkipedia betaler regningene sine --- gjennom at folk som deg gir oss penger, så vi kan opprettholde nettstedet, fritt tilgjengelig for alle jordens innbyggere.

Folk forteller meg at de donerer til Wikipedia fordi de finner leksikonet nyttig; selv om de vet at det ikke er perfekt, føler de i stor grad at innholdet er skrevet for dem. Wikipedia er ikke ment å fremme noens PR-agenda eller en bestemt ideologi, og absolutt ikke for å overbevise deg til å tro noe som ikke er sant. Vårt mål er å fortelle sannheten, og det er takket være folk som deg at vi kan arbeide oss nærmere dette målet. Gjennom å støtte nettstedet, bidrar du til å holde det uavhengig og i stand til å levere det du trenger og ønsker – som er akkurat slik det bør være!

Bare så det er helt klart: Ditt bidrag dekker ikke bare din egen bruk. Gjennomsnittsdonoren dekker kostnaden for sin egen bruk av Wikipedia, men også for hundrevis av andre. Din donasjon gjør Wikipedia tilgjengelig for en ambisiøs ungdom i Bangalore som lærer seg selv dataprogrammering. For en middelaldrende husmor i Wien som akkurat har blitt diagnostisert med Parkinsons sykdom. For en romanforfatter som holder på å gjøre bakgrunnsarbeid for 1850-tallets Storbritannia. For en 10-åring i San Salvador som akkurat har oppdaget Carl Sagan.

Og på vegne av disse, og den halve milliarden andre lesere av Wikipedia og søstersider, ønsker jeg å takke deg for å bli med oss i vår streben etter å tilgjengeliggjøre summen av all menneskelig kunnskap for alle mennesker. Din donasjon gjør verden til et bedre sted. Takk.

De fleste er faktisk ikke klar over at Wikipedia er drevet av en ideell organisasjon. Hvis du føler for å spre dette budskapet, må du gjerne dele denne eposten med noen av dine venner. Og hvis du ikke allerede har prøvd å redigere Wikipedia, vil jeg absolutt oppfordre deg til å prøve dette. Finner du en skrivefeil eller noe annet som ikke stemmer; se om du ikke kan rette det opp. For å komme igang, finnes det hjelp [$url1 her]. Og ikke vær redd for å gjøre feil: alle normale mennesker gjør noen feil i begynnelsen, men det er andre wikipedianere som følger med og fikser det, og de er vant med at nybegynnere gjør feil.Ikke vær redd for å gjøre feil. Det skjer gjerne med nye brukere og andre Wikipedianere vil med glede fikse opp feilen for deg.

Jeg er takknemlig for at du stoler på oss, og jeg lover at vi vil bruke pengene dine på en best mulig måte.

Takk,
Sue

Sue Gardner
Administrerende direktør
Wikimedia Foundation [1]

Du kan følge oss på [#twitter Twitter], [#identica identi.ca] eller [#google Google+], like oss på [#facebook Facebook] og [#blog lese vår blogg]. Her er Wikimedia Foundations [#annual årsoppgave for 2010-11], [#plan budsjett for 2012-13] og [#strategic femårs strategiplan]. Nå kan du også kjøpe Wikipedia-ting på [#shop shop.wikimedia.org].

Status: Din donasjon den [date] var [amount]

[ifRecurring]

This donation is part of a recurring subscription. Monthly payments will be debited by the Wikimedia Foundation until you notify us to stop. If you’d like to cancel the payments please see our [#recurringCancel easy cancellation instructions].

[endifRecurring]

Mulighet for avmelding: Som støttespiller vil vi gjerne holde deg oppdatert om vårt fellesskaps aktiviteter og innsamlingsaksjoner. Hvis du foretrekker å ikke motta den slags e-poster fra oss, så klikk på lenken under, så fjerner vi deg fra listen.:

[#unsubscribe Avslutt abonnement]

Denne meldingen kan tjene som kvittering for din donasjon. Der er ikke gitt noen hel eller delvis form for gjenytelse i forholdt til gaven. The Wikimedia Foundation, Inc. er en non-profit veldedig organisasjon med skattefradragsstatus i USA. Vår adresse er: 149 New Montgomery, 3rd Floor, San Francisco, CA, 94105. U.S. skatteunntaksnummerr: 20-0049703


Please help us to [#translate translate] this email.