Jump to content

Insamling 2012/Översättning/Tackbrev

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/Thank you letter and the translation is 92% complete.
Outdated translations are marked like this.

Kära [given name],

Tack för att du donerar till Wikimedia-stiftelsen. Du är fantastisk!

Det är lätt att ignorera våra insamlingbanners och jag är verkligen glad att du inte gjorde det. Det är så här Wikipedia betalar sina räkningar – genom att människor som du skänker pengar så att vi kan hålla webbplatsen fritt tillgänglig för alla i hela världen.

Folk berättar för mig att de skänker pengar till Wikipedia för att de finner det användbart, och de litar på Wikipedia även om det inte är perfekt, eftersom de vet de att det är skrivet för dem. Wikipedia är inte avsett att främja någons PR-agenda eller driva en viss ideologi, eller att övertala dig att tro på något som inte är sant. Vi strävar efter att tala sanningen, och vi kan göra det tack vare dig. Det faktum att du finansierar webbplatsen håller oss oberoende och gör det möjligt för oss att leverera vad du behöver och vill ha från Wikipedia. Precis som det ska vara.

En sak bör du känna till: din gåva täcker inte bara dina egna kostnader. Den genomsnittliga donatorn betalar för hans eller hennes användning av Wikipedia, plus kostnaden för hundratals andra människor. Din gåva håller Wikipedia tillgänglig för ett ambitiöst barn i Bangalore som lär sig själv datorprogrammering. En medelålders hemmafru i Wien som just fått diagnosen Parkinson. En romanförfattare som forskar om 1850-talets Storbritannien. En 10-åring ​​i San Salvador som just upptäckt Carl Sagan.

Å dessa personers vägnar, och resten av den halva miljard läsare som Wikipedia och dess systersidor och -projekt har, vill jag tacka dig för att samarbetar med oss i vår strävan att göra all mänsklig kunskap tillgänglig för alla. Din gåva gör världen bättre. Tack.

De flesta människor vet inte att Wikipedia drivs ideellt. Dela gärna med dig av det här brevet till några av dina vänner för att uppmuntra dem att också skänka pengar. Och om du är intresserad borde du prova att lägga till lite ny information på Wikipedia. Om du ser ett stavfel eller annat lite misstag, fixa det gärna, och om du ser att något saknas, lägg gärna till det.Oroa dig inte över att göra misstag: det är helt normalt när människor först börjar redigera och om det händer finns det andra wikipedianer som mer än gärna fixar det åt dig.

Jag uppskattar ditt förtroende för oss och jag lovar att vi kommer att använda dina pengar väl.

Tack,
Sue

Sue Gardner
Verkställande direktör,
Wikimedia-stiftelsen [1]

Du kan följa oss på [#twitter Twitter], [#identica identi.ca] eller [#google Google+], gilla oss på [#facebook Facebook] och [#blog läsa vår blogg]. Här är [#annual Wikimedia stiftelsens årsredovisning för 2010-11], [#plan Wikimedia-stiftelsens verksamhetsplan för 2012-13] och [#strategic Wikimedia-stiftelsens strategiska femårsplan]. Du kan nu också köpa Wikipediasaker på [#shop shop.wikimedia.org].

För din bokföring: Din gåva den [date] var [amount].

[ifRecurring] Du har valt att skänka pengar regelbundet. Månatliga summor kommer att skänkas till Wikimedia Foundation tills du meddelar oss att du vill sluta. Om du vill sluta skänka pengar regelbundet finns det [#recurringCancel enkla instruktioner här]. [endifRecurring]

Nej tack till fler brev: Vi vill gärna hålla dig som skänkt pengar à jour med information om de aktiviteter som vår gemenskap har och våra insamlingar. Om du föredrar att inte motta sådana e-brev från oss, klicka nedan så tar vi bort dig från listan:

[#unsubscribe Avregistrera]

Detta brev är ett kvitto för din gåva. Inga varor eller tjänster tillhandahölls, helt eller delvis, i gengäld för denna gåva. Wikimedia Foundation, Inc. är en ideell organisation som är skattebefriad som allmännyttig enligt paragraf 503(c)(3) i USA. Vår address är 149 New Montgomery, 3rd Floor, San Francisco, CA, 94105. Skattebefrielsenummer i USA: 20-0049703


Hjälp oss att [#translate förbättra denna översättning].