Jump to content

Fondswerving/Vertaling/Dankbrief

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/Thank you letter and the translation is 84% complete.
Outdated translations are marked like this.

Geachte [given name]

Hartelijk dank voor uw donatie. Wij waarderen uw bijdrage!

Het is gemakkelijk om onze banner voor fondsenwerving te negeren, maar ik waardeer het ten zeerste dat u dit niet heeft gedaan. Dit is dé manier waarop Wikipedia haar kosten kan dekken. Mensen zoals u geven ons geld. Zo kunnen wij deze site vrij toegankelijk houden voor iedereen, wereldwijd.

Mensen vertellen me dat zij aan Wikipedia een donatie geven omdat ze het project waardevol vinden. Ook al is Wikipedia niet perfect, zij vertrouwen erop in de wetenschap dat het voor hen geschreven is. Wikipedia heeft tenslotte geen PR-doelen ten aanzien van derden, geen verborgen agenda en geen specifieke ideologie. Ook wil het de lezer geen onwaarheden verkondigen. We proberen de waarheid te verkondigen en we kunnen dat dankzij u. Uw donatie houdt ons onafhankelijk en in staat te leveren wat u nodig heeft. Exact zoals het hoort.

U moet weten dat uw donatie niet alleen betrekking heeft op uw eigen kosten. De gemiddelde donateur betaalt voor zijn of haar eigen gebruik van Wikipedia plus de kosten van honderden andere mensen. Uw donatie houdt Wikipedia beschikbaar voor een ambitieuze jongen in Bangalore, die zichzelf het programmeren van computers aanleert. Een huisvrouw van middelbare leeftijd in Wenen die net gediagnosticeerd is met de ziekte van Parkinson. Een romanschrijver die het Groot-Brittannië uit 1850 onderzoekt. Een 10-jarige in San Salvador die net Carl Sagan ontdekt.

Namens deze mensen en de half miljard andere lezers van Wikipedia en haar zustersites en projecten, bedank ik u voor uw hulp om de som van alle menselijke kennis voor iedereen beschikbaar te maken. Uw donatie maakt de wereld een betere plek. Bedankt.

De meeste mensen weten niet dat Wikipedia door een niet op winst gerichte organisatie wordt verzorgd. Stuur deze e-mail alstublieft door aan een aantal van uw vrienden en moedig hun aan om ook de doneren. Als u Wikipedia interessant vindt, probeert dan ook eens nieuwe informatie toe te voegen aan Wikipedia. Als u een tikfout of een andere kleine fout ziet, corrigeer deze dan. Als u ziet dat er iets mist, voeg dat dan toe.Maak u geen zorgen over vergissingen: dat is normaal wanneer mensen voor het eerst bewerken en als dat gebeurt, helpen andere Wikipedianen u met plezier.

Ik wil u bedanken voor uw vertrouwen in ons en ik beloof dat we uw geld goed gaan gebruiken.

Bedankt,
Sue

Sue Gardner
Executive director,
Wikimedia Foundation [1]

U kunt ons volgen op [#twitter Twitter], [#identica identi.ca] of [#google Google+], ons leuk vinden op [#facebook Facebook] en [#blog onze blog lezen]. Lees ook het [#annual jaarverslag van de Wikimedia Foundation over 2010-11], het [#plan jaarplan van de Wikimedia Foundation voor 2012-13] en het [#strategic vijfjarenplan van de Wikimedia Foundation]. U kunt nu ook leuke spullen kopen van Wikipedia op [#shop shop.wikimedia.org].

Voor uw boeken: uw heeft een donatie gemaakt op [date] voor [amount].

[ifRecurring]

This donation is part of a recurring subscription. Monthly payments will be debited by the Wikimedia Foundation until you notify us to stop. If you’d like to cancel the payments please see our [#recurringCancel easy cancellation instructions].

[endifRecurring]

Uitschrijven: We willen u, als donateur, graag op de hoogte houden van onze maatschappelijke activiteiten en fondsenwervingen. Als u deze e-mails liever niet van ons wilt ontvangen, klik dan hieronder en wij halen u van de lijst.:

[#unsubscribe Uitschrijven]

Deze brief dient als bewijsstuk voor uw donatie. Er zijn geen goederen of diensten aangeboden, in het geheel of als deel van deze bijdrage. De Wikimedia Foundation, Inc. is een non-profit organisatie met de belastingsvrijstellingsstatus 501(c) (3) in de Verenigde Staten Van Amerika. Ons adres is Montgomery, 3rd Floor, San Francisco, CA, 94105. U.S. Tax-exempt number: 20-0049703.


Please help us to [#translate translate] this email.