Meta:Patruljanter

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Meta:Patrollers and the translation is 100% complete.
Politikker og retningslinjer Meta:Patruljanter

Denne side giver informationer om "patruljant" gruppen på Meta.

Patruljanter er en gruppe af brugere der har mulighed for at patruljere nye sider, redigeringer på seneste ændringer oghurtigt tilbagevende uhensigtsmæssige ændringer ved at bruge tilbagerulning funktionen. Det blev skabt via konsensus tilbage i september måned 2017. Rettigheden er som standard givet til enhver administrator , men kan gives til troværdige brugere efter anmodning på siden for anmodninger om hjælp fra en sysop eller bureaukrat .

Patruljering

Hovedartikel: {{mw:Special:MyLanguage/Help:Patrolled edits|Hjælp:Patruljeret redigering}}

Tilbagerulning

Hovedartikel: Meta:Tilbagerulning
  • Administratorer har som standard tilbagerulnings rettigheden og behøver ikke, at anmode om at få rettigheden separat.
  • Brugere med global tilbagerulning eller i globale grupper med 'rollback' rettighederne flettet ind kan bruge dette værktøj på Meta-Wiki.

Fratagelse af adgang

Inaktivitet
Enhver bruger der har været inaktiv i en periode på 2 sammenhængende år vil have deres rettigheder fjernet. Inaktivitet defineres som ingen redigeringer og ingen log handlinger i den periode på 2 år.
Misbrug
Brugere der misbruger dette værktøjssæt ved gentagende gange at markere dårlige redigeringer som patruljerede, eller bruge tilbagerulnings værktøjet til at omdanne konstruktive redigeringer, eller for at føre redigerings krige kan få deres rettigheder frataget. Fjernelse kan til enhver tid blive udført af en administrator på deres egen diskretion. Det er ikke påkrævet at advare på forhånd, men det kan gøres. Brugere der har fået den fjernet er ikke garanteret at få den tilbage uden at ansøge om det.

Se også