Ανακοίνωση ολοκλήρωσης της Μοναδικής Σύνδεσης Χρήστη/Ανακοίνωση Μετονομασίας Χρήστη

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Single User Login finalisation announcement/RenameUser announcement and the translation is 100% complete.


Ο στόχος της ολοκλήρωσης της Μοναδικής Σύνδεσης Χρήστη είναι ώστε κάθε συντάκτης του Wikimedia να έχει ένα μοναδικό, αναγνωρισμένο παγκόσμιο λογαριασμό με ένα όνομα χρήστη σε όλα τα εγχειρήματα. Όπως ίσως γνωρίζετε, μετά από μια μακρά καθυστέρηση, είναι τώρα σε εξέλιξη μια προσπάθεια μεταξύ γραφειοκρατών, επιτρόπων, και προγραμματιστών του Ιδρύματος Wikimedia. Αυτό θα επιτρέψει επίσης την ανάπτυξη εργαλείων cross-wiki όπως οι παγκόσμιες ειδοποιήσεις και λίστες παρακολούθησης. Δεν υπάρχει καθορισμένη ημερομηνία για την ολοκλήρωση της οριστικοποίησης μοναδικής σύνδεσης χρήστη αυτή τη στιγμή.

Η διαδικασία περιλαμβάνει την αλλαγή όλων των διαδικασιών μετονομασίας σε μία παγκόσμια διαδικασία μετονομασίας. Η δυνατότητα για τους τοπικούς γραφειοκράτες να μετονομάζουν χρήστες σε αυτό το wiki θα απενεργοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου του 2014, ως ένα από τα πρώτα βήματα. Οι global renamers (παγκόσμιοι μετονομαστές) βρίσκονται στη διαδικασία δημιουργίας για να διασφαλιστεί ότι τα εγχειρήματα και οι γλώσσες αντιπροσωπεύονται από τη στιγμή που αυτό θα συμβεί. Έστειλα ένα σημείωμα σε κάθε γραφειοκράτη για αυτή τη διαδικασία πριν από τρεις εβδομάδες με μια πρόσκληση για να συμμετάσχουν και πολλοί έχουν αρχίσει να ζητούν να είναι ένα μέρος της ομάδας. Μαζί με τους επιτρόπους, οι global renamers θα εξουσιοδοτούνται να βοηθούν τους συντάκτες στη συχνά δύσκολη διαδικασία του να πάρουν ένα παγκόσμιο όνομα.

Ο καθένας, επισκεφθείτε τη Special:MergeAccount για να ενοποιήσετε το λογαριασμό σας, αν δεν το έχετε κάνει ποτέ. Εάν οι τοπικές σελίδες σας για μετονομασία ακόμα χρειάζονται επικαιροποίηση, παρακαλώ κάντε το και κατευθύνετε τον κόσμο στην m:SRUC για μελλοντικές αιτήσεις μετονομασίας, ειδικά αν το εγχείρημα δεν έχει γραφειοκράτες που έχουν δικαιώματα global renamer. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά στη σελίδα βοήθειας στο Meta. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε την τεχνική πρόοδο στο mediawiki.org. Επικοινωνήστε επίσης μαζί μου με ερωτήσεις στο Meta οποτεδήποτε. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.