Jump to content

Mes de la Diplomàcia Cultural d'Ucraïna de 2022

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Ukraine's Cultural Diplomacy Month 2022 and the translation is 100% complete.

Ukraine's Cultural Diplomacy Month 2022

17 February – 17 March    

[Social media: #UCDMonth] · [Link here: ucdm.wikimedia.org.ua]    Us donem la benvinguda al desafiament d'escriptura per millorar la cobertura de la cultura ucraïnesa a la Viquipèdia!
  • Què: Es tracta d'un concurs públic de redacció, que pretén crear i millorar articles sobre la cultura i la gent d'Ucraïna en tantes edicions lingüístiques de la Viquipèdia com sigui possible. La llista d'articles en els quals s'ha de centrar ha estat proporcionada pels organitzadors del desafiament a Ucraïna. Els participants més actius rebran premis.
  • Quan: El concurs de la redacció es manté des de 00:01, 17 febrer 2022 (UTC) fins les 23:59, 17 març 2022 (UTC).
  • Com: El concurs és simple en estructura, amb 4 passos: Selecciona els articles en els quals treballar → Tracteu de guanyar tants punts com sigui possible → Guanyeu premis per la teva contribució!
  • Qui: Qualsevol viquipedista amb un compte d'usuari creat en qualsevol wiki pot ajudar a col·laborar en la redacció i/o traducció dels articles relacionats amb la cultura ucraïnesa en qualsevol idioma. Per participar, heu de registrar-vos a la secció de Participants.
  • Per què: El concurs és organitzat per Wikimedia d'Ucraïna en cooperació amb l'Institut Ucraïnès i el Ministeri d'Afers Exteriors d'Ucraïna. La Viquipèdia no té articles sobre tota mena de temes, i a través d'aquest concurs esperem millorar els articles sobre fenòmens culturals importants per al poble ucraïnès. Millorar els articles i la cobertura de la Viquipèdia al voltant de la cultura ucraïnesa és important per assegurar que els nostres lectors trobin informació d'alta qualitat.