Jump to content

El Mes de la Diplomàcia Cultural d'Ucraïna de 2024

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Ukraine's Cultural Diplomacy Month 2024 and the translation is 100% complete.

Ukraine's Cultural Diplomacy Month 2024  

[Social media: #UCDMonth] • [Link here: ucdm.wikimedia.org.ua]    Us donem la benvinguda al repte d'edició per millorar la cobertura de la cultura ucraïnesa a la Viquipèdia!
  • Què és això?: És un certamen d'edició que té l'objectiu de crear i millorar articles sobre la cultura i la gent d'Ucraïna en la major quantitat de llengües de la Viquipèdia possible. La llista d'articles proposats ha estat confeccionada pels organitzadors del repte. Els participants més actius rebran premis.
  • Quan es fa?: El repte d'edició s'esdevé des del 00:01, 1 de març 2024 (UTC) fins el 23:59, 31 de març 2024 (UTC).
  • Com es fa?: El format del certamen és simple. Només heu de seguir 4 passos: Seleccioneu articles per treballar → Rebeu punts per la vostra feina → Intenteu obtenir tants punts com podeu → Rebeu premis per a la vostra contribució!
  • Qui hi pot participar?: Qualsevol viquipedista amb un compte creat a qualsevol de les Viquipèdies pot participar en aquesta campanya. Per participar-hi, heu d'apuntar-vos a la secció de Participants.
  • Per què el repte?: Amb aquest certamen, esperem millorar els articles sobre fenòmens culturals importants per a persones ucraïneses i assegurar informació d'alta qualitat a la Viquipèdia. El certamen l'organitza Wikimedia Ucraïna en col·laboració amb l'Institut Ucraïnès i el Ministeri d'Afers Exteriors d'Ucraïna.