Jump to content

Bulan Diplomasi Kebudayaan Ukraine 2024

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Ukraine's Cultural Diplomacy Month 2024 and the translation is 100% complete.

Bulan Diplomasi Kebudayaan Ukraine 2024  

[Media sosial: #UCDMonth] • [Pautan di sini: ucdm.wikimedia.org.ua]    Selamat datang ke cabaran menulis untuk meningkatkan liputan budaya Ukraine di Wikipedia!
  • Apa: Ini ialah pertandingan menulis dengan tujuan untuk mencipta dan menambah baik artikel tentang budaya dan penduduk Ukraine dalam sebanyak mungkin edisi bahasa Wikipedia. Senarai cadangan artikel untuk diberi tumpuan telah disediakan oleh penganjur cabaran. Peserta yang paling aktif akan menerima hadiah.
  • Bila': Cabaran menulis diadakan dari 00:01, 1 Mac 2024 (UTC) hingga 23:59, 31 Mac 2024 (UTC) '.
  • Bagaimana: Peraduan ini berstruktur ringkas, dengan 4 langkah: Pilih artikel untuk diusahakan → Dapatkan mata untuk kerja anda → Sasarkan untuk memperoleh sebanyak mata mungkin → Dapatkan dianugerahkan untuk sumbangan anda!
  • Siapa: Mana-mana ahli Wikipedia yang mempunyai akaun yang dibuat di mana-mana wiki boleh menjadi sebahagian daripada kempen ini. Untuk mengambil bahagian, anda perlu mendaftar di bahagian Peserta.
  • Kenapa: Melalui peraduan ini, kami berharap dapat menambah baik artikel tentang fenomena budaya yang penting kepada orang Ukraine dan memastikan maklumat berkualiti tinggi di Wikipedia. Peraduan ini dianjurkan oleh Wikimedia Ukraine dengan kerjasama Ukrainian Institute dan Kementerian Luar Negeri Ukraine .