Jump to content

Ukrainan kulttuuridiplomatian kuukausi 2024

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Ukraine's Cultural Diplomacy Month 2024 and the translation is 100% complete.

Ukraine's Cultural Diplomacy Month 2024  

[Social media: #UCDMonth] • [Link here: ucdm.wikimedia.org.ua]    Tervetuloa mukaan kirjoitushaasteeseen, jolla lisätään ukrainalaiseen kulttuuriin liittyvää sisältöä Wikipediassa!
  • Mitä:Tämän kirjoitushaasteen tarkoituksena on luoda ja parantaa artikkeleita, joiden aiheena on Ukrainan kulttuuri ja väestö, niin monella kielellä kuin Wikipediassa on mahdollista. Haasteen järjestäjät ovat laatineet listan artikkeleista, joihin huomion voi kiinnittää. Aktiivisimmat osallistujat palkitaan.
  • Milloin: Kirjoitushaaste alkaa 00:01, 1 maaliskuun 2024 (UTC) ja päättyy 23:59, 31 maaliskuun 2024 (UTC).
  • Miten: Kilpailu on luonteeltaan yksinkertainen: Valitse työstettävä artikkeli → Hanki pisteitä työstäsi → Yritä kerätä mahdollisimman paljon pisteitä → Vastaanota palkinto osallistumisestasi!
  • Kuka: Kuka tahansa wikipedisti, joka on luonut käyttäjätilin mihin tahansa wikiin, voi osallistua kanpanjaan. Osallistuaksesi sinun on lisättävä nimesi Osallistujat-listaan.
  • Miksi: Tarkoituksena on tämän kilpailun avulla parantaa niiden artikkeleiden tasoa, jotka liittyvät ukrainalaisiin kulttuurin ilmiöihin, ja varmistaa Wikipedian tiedon laadukkuus. Kilpailun järjestää Wikimedia Ukraine yhteistyössä Ukraina-instituutin ja Ukrainan ulkoministeriön kanssa.