Wikimedia Foundation elections/Board elections/2007/Interface translation/diff/fi

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

Note: Not as usual, you have not to move this page into your language. The names of system files are equal on all language wikis.

Title[edit]

Translators' note[edit]

This year, four MediaWiki files are added and other two existing ones need to be updated (see below). You are highly recommended to translate those messages into your language.

Important: Note that

  • boardvote_intro, boardvote_notqualified, boardvote_nosession, boardvote_welcome and boardvote_blocked messages will be published on SPI wiki by a Election Committee member.
  • The boardvote_redirecting message, instead, needs to be published on the local wiki by its sysop's hand.

So, don't change the translation state to published until 1) boardvote_redirecting is on your wikis and 2) the other messages are updated on SPI wiki.

The past year settings are found at Election UI text 2005 and Election UI text 2006.

Thank you for your works in advance!

Messages need to be updated/translated[edit]

What's that?[edit]

boardvote_nosession
displayed for users who hit the vote page without going via Wikimedia.
boardvote_welcome
displayed at the top of the page for users with a valid source wiki session.
boardvote_redirecting
displayed for users who are being redirected to the other wiki. It is on the source wiki, not on the destination.

Translate the text below

MediaWiki:boardvote_intro[edit]

Tervetuloa Wikimediasäätiön johtokunnan jäsenten neljänteen vaaliin. Johtokunta on Wikimediasäätiön hallinnoiva auktoriteetti. Vaaleissa valitsemme kolme henkilöä edustamaan projektiemme kirjavaa käyttäjäyhteisöä. Voitokkaat ehdokkaat hoitavat kaksivuotisen edustajakauden johtokunnassa. He auttavat päättämään Wikimediaprojektien tulevista suuntaviivoista, yksilöinä sekä ryhmässä, ja edustavat teidän etujanne ja huolianne. He tulevat päättämään tavoista joilla säätiö saa tulonsa ja saatujen rahojen käyttöönosoituksista, monien muiden asioiden ohessa.

Lue ehdokkaiden esittelysivut sekä heidän vastauksensa kyselyihin huolellisesti ennen äänestämistä. Kaikki ehdokkaat ovat arvostettuja käyttäjiä, jotka ovat antaneet merkittävän panoksen aikaa ja vaivaa tehdäkseen projekteista vastaanottavaisen ympäriston joka on omistautunut hakemaan ja vapaasti levittämään inhimillistä tietämystä.

Voit äänestää niin montaa ehdokasta kuin haluat. Kolme ehdokasta, jotka saavat eniten ääniä valitaan johtokunnan jäseniksi. Tasatilanteessa järjestetään vaalissa toinen kierros tasapisteissä olevien ehdokkaiden välillä.

Huomaathan tälläkin kertaa, että voit äänestää vain yhdestä projektista. Vaikka sinulla olisi 400 muokkausta useammassa projektissa, sinulla ei ole oikeutta äänestää toista kertaa. Mikäli haluat vaihtaa ääntäsi myöhemmin, äänestä samassa projektissa kuin ensimmäisellä kerralla.


Lisätietoja:

MediaWiki:boardvote_notqualified[edit]

Et ole äänioikeutettu näissä vaaleissa. Sinulla täytyy olla $3 muokkausta ennen $2, ja ensimmäinen muokkauksesi pitää olla tehty ennen $5.


MediaWiki:boardvote_nosession New[edit]

Järjestelmä ei pysty määrittämään käyttäjätunnustasi. Kirjaudu sisään projektissa jossa sinulla on äänioikeuteen riittävät ehdot täytetty ja mene [[Special:Boardvote]] toimintosivulle. Sinun täytyy käyttää käyttäjätunnusta jolla sinulla on ainakin $1 muokkausta ennen $2, ja näistä ensimmäinen muokkaus ennen $3.

Pane merkille että sinun selaimesi täytyy olla konfiguroitu vastaanottamaan evästeitä (cookies) ulkoiselta äänestys-palvelimeltamme: wikimedia.spi-inc.org.


MediaWiki:boardvote_welcome New[edit]

Tervetuloa $1!

MediaWiki:boardvote_blocked New[edit]

Valitettavasti muokkausestosi projektissa johon olet kirjautunut estää sinua äänestämästä.


The below is necessary to move to your language wiki, or better to commit SVC, not to SPI one

MediaWiki:Boardvote redirecting[edit]

For improved security and transparency, we are running the vote on an external, independently controlled server.

You will be redirected to this external server in 20 seconds. [$1 Click here] to go there now.

A security warning about an unsigned certificate may be displayed.